Kijk onbeperkt series en films 90 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Ultras 2020

Ultras 2020

Mar. 09, 2020ItalyPG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Ultras 2020 gratis online streamen

Netflix-film Ultras 2020 wordt geopend met een disclaimer waarin staat dat het volledig een fictief werk is. De logo’s en namen zijn niet gebaseerd op de realiteit. Ultras 2020 gratis streamen – de Italiaanse term voor voetbalvandalen. Misschien is dit de reden dat de filmmakers na een wedstrijd niet op straat worden geslagen met een steen of twee bij vier. Of misschien is het om ons voor te bereiden op het gruwelijke realisme van de film. Dus is deze nieuwe afbeelding van een georganiseerd bedrijf van zeer, zeer gewelddadige kerels een aangrijpend drama, of gewoon een schop in het hoofd?

In dit geval is de oppositie Rome, die wordt geconfronteerd met Napoli in een kampioenschapstoernooi. De Apaches hebben veel tatoeages en domme kapsels. Ze hebben spandoeken geschilderd met slogans en iconografie die meer Hitler-jeugd scheef trekken dan het Go-team. Natuurlijk brullen ze hun gezangen, drinken veel. Ze prijzen hun broederschap, plagen meedogenloos de jongen met overgewicht in hun gelederen en ruiken zwaar naar kwijlende, bijna quasi-nationalistische ijver. En Sandro verliest zijn smaak ervoor. De Occupant 2020 zal voor mij echter een betere keuze zijn.

Hou je van voetbal?

Sandro en veel van zijn leeftijdsgenoten zijn uitgesloten van voetbalwedstrijden en moeten zich voor wedstrijden aanmelden bij de lokale politie. Hij is zacht voor Angelo (Nacca), een jongere wiens broer al “in actie” is vermoord. Hij is ook zacht voor Terry (Truppo), een jongere vrouw die hij ontmoet in een badhuis. Die gevoelens botten hem af in een escalerende oorlog tussen jongere facties in de groep. Groep die naar wedstrijden willen reizen en hun eigen spandoeken willen maken zonder eerbied voor hun ouderen. Vrij stromend en aangedreven door dansbeats. De film van Lettieri brengt de romantiek en kameraadschap van de bemanning over terwijl de constante dreiging behouden blijft. Als er iets is, en zoals bij veel misdaadfilms eerder, is het misschien een beetje te ingebed in de cultuur.

Kijk, hij pusht 50, en waarschijnlijk overweegt hij, net als de rest van ons, wat hij in vredesnaam uit zijn hang met zijn vrienden haalt en burgerlijke onrust strikt voor chaos plant. Er zit geen geld in, alleen lijden en zinloze broederschap. Een van de jonge Apaches is onlangs gedood in een scrum en de tienerbroer van het kind, Angelo (Ciro Nacca), staat onder de vleugels van Sandro. Sandro geeft een handarbeid in een spa en badhuis, waar hij Terry (Antonia Truppo) ontmoet; ze waarderen elkaars gebeitelde kenmerken en vragen zich dan af of er meer aan de hand is dan een nachtelijke pauze. 

Ultras 2020
Originele titel Ultras
IMDb Rating 6.3 1,818 Beoordelingen
TMDb Rating 6.4 151 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

Made in Italy 2020
After 2019
Inheritance 2020
The Way Back 2020
A Star Is Born 2018
The Outpost 2020
Arkansas 2020
A Quiet Place Part 2
365 Days 2020
Extraction 2020
Radioactive 2020
Ad Astra 2019