Kijk onbeperkt series en films 40 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Way Back 2020

The Way Back 2020

Mar. 05, 2020USA108 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Way Back 2020 gratis online streamen

Er is een onweerstaanbaar extern verhaal verbonden aan Warrior-regisseur Gavin O’Connor’s nieuwe alcoholismedrama The Way Back 2020. De verslaafde in het middelpunt wordt gespeeld door Ben Affleck, een acteur die pas sinds kort soberheid omarmt. Tijdens het voorbereiden van de film ging Affleck ook naar de afkickkliniek en vertelde sindsdien hoe het spelen van de rol een unieke vorm van therapie was, een intrigerende real-world dimensie voor een film die op papier leest als een bekend vliegtuigfilmvoer. Omdat de andere off-screen reis die van een project is dat gepland staat voor een prijsvriendelijke. 

Ik kijk graag naar Ben Affleck. Hij heeft een beetje een ouderwetse filmster-kwaliteit over zich, neemt ruimte op het scherm in beslag en trekt je aandacht waar hij ook gaat. Hij is een grote man en als hij emoteert, voel je de energie van hem trillen. De kwaliteit van zijn films is de afgelopen jaren enorm veranderd. En zijn laatste film, The Accountant, geregisseerd, zoals deze film, door Gavin O’Connor, was actief slecht. Maar hij heeft die onderscheidende kwaliteit die een filmster markeert. Het maakt niet uit met wie hij speelt, je vergeet niet dat je Ben Affleck ziet optreden. Ik geef de voorkeur aan sportfilms dan I Still Believe. Dit is weer een romantische komedie van Netflix.

Als je van sport houdt, dan is deze film iets voor jou

The Way Back 2020 online is een geweldige film. Affleck is Jack Cunningham. Hij is een voormalig basketbalster op de middelbare school. Ster wiens dagen bestaan ​​uit werken in de bouw en wiens nachten draaien om zichzelf in een verdoving te drinken. Wat de film met succes weet over te brengen, is de pure vreugde van veel drinken voor veel verslaafden. Vaak zien we op het scherm een ​​alcoholist die de nacht begint als het leven en de ziel van de bar voordat hij vervolgens in zelfmedelijdende duisternis valt. Maar er is iets moedigs aan dat dat in plaats daarvan wordt vervangen door een soort berustende dwangmatigheid. 

Affleck speelt Jack Cunningham, een voormalige basketbalster van de middelbare school met sterke vooruitzichten en een volledige rit om college hoepels te spelen. Nu is hij een bouwvakker van middelbare leeftijd en een razende (maar relatief goed functionerende) alcoholist. Hij verbergt drank tijdens het werk, houdt een biertje onder de douche, pint blik na blik wanneer hij ’s nachts thuiskomt, en heeft zichzelf meestal afgesneden van andere mensen. Het is zelden maar één ding dat iemand tot verslaving drijft; een levenslange opeenstapeling van pijn drijft Jack aan.

The Way Back 2020
The Way Back 2020
The Way Back 2020
The Way Back 2020
Originele titel The Way Back
IMDb Rating 6.8 9,864 Beoordelingen
TMDb Rating 6.6 95 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Gelijkwaardige titels

Le Mans ’66 2019
Abe 2020
Downhill 2020
Knives Out 2019
Glass 2019
Arkansas 2020
The Lodge 2020
The Photograph 2020
All Day and a Night 2020
Wasp Network 2020
Bloodshot 2020
Resistance 2020