Kijk onbeperkt series en films 116 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Rhythm Section 2020

The Rhythm Section 2020

Witness the birth of an assassinJan. 31, 2020UK109 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Rhythm Section 2020 gratis online streamen

Een goed beeld uit de stal 007 onder leiding van producenten Michael G Wilson en Barbara Broccoli. Bekijk The Rhythm Section 2020 gratis. Bewerkt door auteur Mark Burnell uit zijn eigen bestverkochte romanreeks over de moordenaar Stephanie Patrick. Wiens dodelijke roeping werd gesmeed door wraakzuchtige woede tegen de terroristen die haar familie hadden weggevaagd bij een vliegtuigbombardement. Reed Morano regisseert en Blake Lively speelt Patrick zelf. De film is een interessante mix van Le Carré / Ludlum-locaties, aangeroepen met nerveuze, paranoïde urgentie. Met een beetje Luc Bessons film Léon (1994), waarin de grijze Jean Reno de jonge Natalie Portman instrueerde in het vak van de huurmoordenaar. Ik raad ook aan om een geweldige documentaire te kijken – Made in Senegal. Dit is een film over voetballer Sadio Mane.

Als u niet bang bent dat enige vermelding van haar voortbestaan ​​een spoiler is, overweeg dan dit. De film is aangepast van de eerste van vier vlezige Stephanie Patrick-romans geschreven door Mark Burnell, dus ze gaat natuurlijk niet dood. Maar ze komt verschillende keren heel dichtbij. Haar bijna incompetentie tegenover gevaar maakt haar herkenbaar op een manier die maar heel weinig filmische moordenaars ooit zijn geweest. Paramount opent de film in januari, de maand waarin Liam Neeson typisch dit soort vuile werk doet. Levendig is nauwelijks de voor de hand liggende vervanger van de acteur, hoewel het personage dat ze speelt er absoluut van overtuigd is dat ze niets te verliezen heeft. The Rhythm Section 2020 online beschikbaar op onze website.

Zeer interessante actie in die thriller

De Rhythm Section begint een beetje een onbetrouwbare start, met Stephanie’s eerste leven nogal absurd geschetst als dat van een boze, met verdriet vervulde persoon die zogenaamd in prostitutie en drugsgebruik is terechtgekomen. Stephanie’s heroïneverslaving en haar sigarettenverslaving verdwijnen op wonderbaarlijke wijze naarmate de actie warmer wordt. Maar wanneer een journalist genaamd Proctor (Raza Jeffrey) haar in beeld brengt over hoe haar familie stierf. Ze gaat op een missie om de moordenaar te vinden, en dit brengt haar in contact met de buitenbeentje MI6 stoere jongen Boyd (Jude Law). Man die in de Schotse Hooglanden woont en de schimmige VS contact opneemt met Serra (Sterling K Brown).

De film begint in Tanger. Waar Stephanie heen is gegaan om een ​​van de mannen die verantwoordelijk zijn voor de dood van haar familie te elimineren. Ze kwamen om bij een bombardement op een vliegtuig en kregen het spektakel dat mogelijk had gezorgd. Het is een wonder dat de film daar niet begint. Maar toen paste Burnell de roman zelf aan, dus hij moet zijn redenen hebben gehad. Dus sluipt Stephanie in de opener van de amuse naar binnen en richt haar pistool op zijn achterhoofd. Maar ze kan er niet toe komen de trekker over te halen.

Lively’s scènes met Law zijn zeer goed te zien, aangezien hij haar lesgeeft in fanatieke fitness en hand-tot-hand gevechten, haar leert kalm te blijven en haar gemeten hartslag en ademhaling de allerbelangrijkste fysieke “ritmesectie” te bieden die nodig is als achtergrondmuziek voor de bravoure solo van moord. Door de relatie tussen Law en Lively kan de film zowel ontspannen als het tempo opvoeren. Morano stelt goede vechtscènes, robuust stuntwerk en smakelijke achtervolgingen samen. Het is voorbestemd om te worden gezien op een miljoen langeafstandsvluchten, maar het werkt perfect als een thriller.

The Rhythm Section 2020
The Rhythm Section 2020
The Rhythm Section 2020
The Rhythm Section 2020
Originele titel The Rhythm Section
IMDb Rating 5.2 4,148 Beoordelingen
TMDb Rating 5.6 66 Beoordelingen

Regisseur

Reed Morano
Regisseur

Cast

Blake Lively isStephanie Patrick
Stephanie Patrick
Jude Law isIain Boyd
Iain Boyd "B"
Nasser Memarzia isSuleman Kaif
Suleman Kaif
Max Casella isLeon Giler
Leon Giler
Jade Anouka isLaura Fuller
Laura Fuller

Gelijkwaardige titels

Bloodshot 2020
Doctor Sleep 2019
Lost Girls 2020
Tenet 2020
Hard Kill 2020
The Last Days of American Crime 2020
The Lodge 2020
Arkansas 2020
Sonic the Hedgehog 2020
Guns Akimbo 2020
Coffee & Kareem 2020
The Decline 2020