The Postcard Killings 2020

The Postcard Killings 2020

Mar. 13, 2020UK104 Min.Not Rated
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Het is niet echt een verrassing dat The Postcard Killings gebaseerd is op een boek. Boek geschreven door Liza Marklund en James Patterson. De centrale draai komt over als een concept dat inherent voorbestemd is om op het scherm te mislukken in vergelijking met het lezen van een verhaal. Het is duidelijk wat er aan het begin aan de hand is en wat de onthulling zal zijn. Tenzij je simpelweg niet veel seriemoordenaar-mysteries of gewoon veel films hebt gezien. Natuurlijk, het is rommelig materiaal, ongeacht hoe je het snijdt, maar de karakteranalyse werkt vrijwel zeker beter in de roman waarin het verhaal meer tijd heeft om te ademen, waardoor de draai mogelijk meer verborgen wordt en meer als een verrassing komt. En wat denk je van productie – Sponge on the Run 2020? Ik denk dat de kinderen blij zijn.

Het combineert Patterson’s instinct voor het omdraaien van pagina’s met Marklund’s humeurige Scandinavische draai aan een seriemoordenaar-thriller. De middelmatige filmversie heet “The Postcard Killings“. Met een Oscar bekroonde regisseur Danis Tanović zet een arthouse-glans op het lugubere verhaal van een agent uit New York, Jacob Kanon (Jeffrey Dean Morgan), die probeert de persoon of personen die zijn dochter in Londen hebben vermoord, op te sporen. Met hulp van onderzoeksjournalist Dessie Leonard (Cush Jumbo) en enkele collega-advocaten. Jacob onthult een patroon van macabere moorden, elk voorafgegaan door de komst van een mysterieuze ansichtkaart.

Geweldige productie gebaseerd op de best verkochte roman

Deze openbaring vindt plaats rond het teken van 45 minuten en laat meer dan de helft van de film over voor personages om zich af te vragen wat ze mogelijk aan het licht brengen en voor kijkers om de motieven en tragedies die tot deze omstandigheden leiden beter te begrijpen. Het probleem is dat het nog steeds niet genoeg tijd is. Ik bedoel, de rest van de resterende onthullingen komt dom, geforceerd en onderschreven over. En in het slechtste geval, zoals iemand die zijn uiterste best doet om een ​​succesvolle kopie van Se7en te maken. Eerlijk gezegd is het plot zo belachelijk. Ik weet ook niet zeker of ik het uitgebreid zou willen zien en dat de redenering achter alles dramatischer zou worden opgevat. Ik vond deze film meer leuk dan ‘Glass 2019‘.

De mysterieuze elementen van “The Postcard Killings online” houden niet veel spanning in. Zodra de held en zijn bondgenoten zich op een verdachte richten, is hun primaire taak om meer te weten te komen over de achtergrond van de moordenaar en de aanwijzingen voor de volgende aanval te ontcijferen. Ondanks de inspanningen van Tanović om deze misdaden en hun nasleep te verbeelden als geësthetiseerde abstracties, is er iets deprimerend alledaags aan de manier waarop de moorden en het onderzoek verlopen. Er zijn veel dingen voor nodig om deze verhalen nieuw te laten voelen. ‘The Postcard Killings’ – onhandig geplaatst tussen serieuze kunst en pulpafval – doet lang niet genoeg.

The Postcard Killings 2020
The Postcard Killings 2020
The Postcard Killings 2020
The Postcard Killings 2020
The Postcard Killings 2020
The Postcard Killings 2020
The Postcard Killings 2020
Originele titel The Postcard Killings
IMDb Rating 5.6 1,869 Beoordelingen
TMDb Rating 6.5 39 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Famke Janssen isValerie Kanon
Valerie Kanon
Cush Jumbo isDessie Leonard
Dessie Leonard
Denis O'Hare isSimon Haysmith
Simon Haysmith
Eva Röse isDS Agneta Hoglund
DS Agneta Hoglund
Lukas Loughran isDetective Evert Ridderwall
Detective Evert Ridderwall
Joachim Król isInspector Bublitz
Inspector Bublitz
Steven Mackintosh isRupert Pearce
Rupert Pearce

Gelijkwaardige titels

365 Days 2020
Inheritance 2020
Glass 2019
Relic 2020
Bloodshot 2020
Abe 2020
Parasite 2019
The Banker 2020
All Day and a Night 2020
Five Feet Apart 2019
The Lodge 2020
The Big Ugly 2020