The Occupant 2020

The Occupant 2020

Mar. 25, 2020Spain103 Min.TV-MA
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Occupant 2020 gratis online streamen

De Spaanse thriller ‘The Occupant 2020 gratis streamen‘ van Netflix begint met een dromerige reeks van een gelukkig gezin. Een jonge, viriele vader keert terug naar een zuurverdiende, zorgvuldig ontworpen woning na een lange dag van extatisch werk om zijn vrouw en kind te zien. De nucleaire familie bruist van geluk en welvaart, tevreden met hun leven. De camera zoomt echter uit om te laten zien dat het een advertentie is voor een apparaatbedrijf. ‘Het leven dat je verdient’, verschijnt de slogan. Javier Muñoz (Javier Gutiérrez) interviewt voor een functie bij een reclamebureau. Het is niet zo groot als het bedrijf waar hij eerder werkzaam was. Maar nu werkloos is Javier wanhopig op zoek naar werk. Voor degenen die van fantasie en horror houden, raad ik Locke & Key aan.

Hij rijdt zijn niet langer betaalbare BMW naar zijn nog minder betaalbare appartement in marmer aangekleed Barcelona met een prachtig uitzicht en dat eeuwige symbool van rijkdom in de films, een echt lange open haard. Het is gewoon niet houdbaar. Dus zijn vrouw Marga (Ruth Diaz) krijgt een baan in de detailhandel. Zoon Dani (Cristian Munoz) verhuist van privé naar openbare school. Hij blikt de meid in en ze verhuizen naar hun verhuureenheid in de wijk El Carmel als een stel mensen uit de middenklasse. Na een montage van waardeloze interviews zit hij in de Beemer en overweegt hij hoe hij uiteindelijk kan gaan winkelen bij Kohl. Als hij reservesleutels vindt voor zijn voormalige appartement onder de stoel. Voor een saaie avond raad ik een Franse film aan – The Decline 2020.

Interessante Spaanse productie

Javier betreurt duidelijk het verlies van zijn bevoorrechte kapitalistische zelf, en om het opnieuw tot leven te wekken, moet de zoektocht naar een baan worden opgegeven en creatief worden. Hij besluipt de perfecte vader, Tomas (Mario Casas), naar een AA-bijeenkomst, verzint een nepverhaal voor zijn eigen verslaving, komt naast de man staan ​​en wordt uiteindelijk uitgenodigd voor het avondeten. Hij doet in het begin niets te psychotisch. Maar hoe meer hij in hun leven ontwormt, hoe meer hij begint te lijken op een van die grove, getande zeewormen die uit het zand springen om hun prooi te strikken. The Occupant 2020 online is een redelijk goede film.

Als hij erachter komt dat hij de sleutels van zijn oude appartement nog heeft, besluit hij de leiding over zijn leven te nemen. Javier probeerde onvermoeibaar zijn leven weer op de rails te krijgen. Van het leeglopen van meerdere interviews. Hij heeft het allemaal gehoord. Javier besluit daarom, als reclameman, het script van zijn eigen leven op te schrijven. En hij stopt niet voordat het perfect is voor de foto. Op het eerste gezicht lijken Tomás (Mario Casas) en Lara (Bruna Cusí) zelf een gelukkig stel. Misschien zelfs rechtstreeks uit de advertentie die Javier ooit maakte. Hun dochter leert ritmische ballerina en samen leiden ze een zeer tevreden leven.

The Occupant 2020
The Occupant 2020
The Occupant 2020
Originele titel Hogar
TMDb Rating 6.7 44 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

The Way Back 2020
Mulan 2020
Greenland 2020
Unhinged 2020
Relic 2020
The Big Ugly 2020
Dreamkatcher 2020
The Tax Collector 2020
The Invisible Man 2020
Downhill 2020
Fifty Shades Freed 2018
Ava 2020