Kijk onbeperkt series en films 210 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The New Mutants 2020

The New Mutants 2020

Apr. 01, 2020USAPG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The New Mutants 2020 gratis online streamen

The X-Men horror The New Mutants 2020 gratis streamen heeft een behoorlijk gemuteerde reis naar het scherm achter de rug. Verschillende geschrapte releasedatums, verlaten reshoots. Zelfs een nieuw personage dat nooit is uitgekomen, heeft problemen met colorisme bij het gieten. Eindelijk een bedrijfsovername die het project bijna helemaal op de plank zette. Nu het stof is neergedaald, is er een releasedatum voor 3 april en deze week. Maar een nieuwe trailer gelanceerd, hoopt het eindproduct goed te zijn? Als je van zulke gruwelen houdt, raad ik je aan de serie The Outsider te bekijken.

Net toen iedereen dacht dat The New Mutants 2020 eindelijk uitkwam, zorgde het lot voor een nieuwe wrede wending. In de nasleep van de aanhoudende Coronavirus-pandemie is de veel vertraagde laatste X-Men-film opnieuw teruggedrongen. Maar wanneer het eindelijk aankomt, zal het gaan waar weinig andere reguliere stripfilms hebben. Niet alleen in het maken van een superkrachtige horrorfilm, maar met een heleboel buitenbeentjes die cruciale representatie bieden. In oktober 2017 leek alles op schema toen Fox de eerste trailer online uitbracht. Na 10 films begon de vermoeidheid van X-Men zich te vestigen. Maar The New Mutants werd als iets anders gepitcht.

Als je van X-men houdt, zul je deze film leuk vinden

Het zou niet alleen de eerste enge film in het universum zijn, maar het zou een groot aantal nooit eerder vertoonde personages op het scherm introduceren – Magik (Anya Taylor-Joy), Wolfsbane (Maisie Williams), Cannonball (Charlie Heaton), Sunspot (Henry Zaga) en Danielle Moonstar, AKA Mirage (Blu Hunt) – en val ze op in een spookhuis, een sappig vooruitzicht dat genoeg was om interesse te wekken. Regisseur Josh Boone gooide het verhaal, gebaseerd op de Demon Bear-boog van de schrijver Chris Claremont en de relatief avant-garde kunstenaar Bill Sienkiewicz, als het begin van een trilogie, een film die later personages als Karma en Warlock zou introduceren. De film was gepland voor release op 13 april 2018.

Maar tegen januari begonnen de scheuren te zien. De film werd teruggeduwd naar februari 2019 en vervolgens naar augustus 2019 om respectievelijk ruimte te maken voor Deadpool 2 en Dark Phoenix. Volgens de Tracking Board wilde de studio dat de film opnieuw werd bewerkt om nog enger te worden, om te profiteren van de nieuwe horror-golf die is begonnen door Get Out and It. In februari 2018 beweerde de Hollywood Reporter dat The New Mutants online een extra ronde van fotografie onderging en een nieuw personage zou bevatten – veranderingen die nu lijken te hebben plaatsgevonden.

The New Mutants 2020
The New Mutants 2020
The New Mutants 2020
The New Mutants 2020
The New Mutants 2020
Originele titel The New Mutants

Regisseur

Josh Boone
Regisseur

Cast

Anya Taylor-Joy isIllyana Rasputin / Magik
Illyana Rasputin / Magik
Maisie Williams isRahne Sinclair / Wolfsbane
Rahne Sinclair / Wolfsbane
Charlie Heaton isSamuel Guthrie / Cannonball
Samuel Guthrie / Cannonball
Blu Hunt isDanielle Moonstar / Mirage
Danielle Moonstar / Mirage
Henry Zaga isRoberto da Costa / Sunspot
Roberto da Costa / Sunspot
Alice Braga isDr. Cecilia Reyes
Dr. Cecilia Reyes
Happy Anderson isReverend Craig
Reverend Craig
Thomas Kee isThomas Guthrie
Thomas Guthrie
Mickey Gilmore isCoal Miner
Coal Miner

Gelijkwaardige titels

The Rental 2020
Enemy Lines 2020
The Wretched 2020
The Gentlemen 2020
Fantasy Island 2020
Re-Elected 2020
The Voices 2020
Antebellum 2020
A Quiet Place Part 2
Brahms: The Boy 2
Underwater 2020
Bad Boys for Life 2020