Kijk onbeperkt series en films 86 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Lodge 2020

The Lodge 2020

You're not welcome hereJan. 16, 2020UK108 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Lodge 2020 gratis online streamen

The Lodge 2020 is een enge horrorfilm. In films lijken stiefmoeders het altijd moeilijk te hebben om lid te worden van een nieuw gezin. Ze zijn meestal de slechteriken van een verhaal, arbiters van wreedheid en ongewenste verandering. Een personage dat misschien het best wordt gepersonifieerd door Disney’s ‘Assepoester’. Moet de arme ziel daadwerkelijk contact willen maken met haar nieuwe familie. Ze heeft de onmogelijke taak om veel emoties en vooroordelen tegen haar onder ogen te zien. Ze zal waarschijnlijk standaard al als de vijand worden gezien. Documentaires zijn voor mij echter interessanter. Zoals ‘Andrés Iniesta, The Unexpected Hero 2020‘. Als je van voetbal houdt, raad ik deze film ten zeerste aan.

Sfeer, griezelig en zenuwslopend, is de belangrijkste ster van The Lodge online. Het is een verschrikkelijke show van Veronika Franz en haar neef Severin Fiala, zij zijn het Oostenrijkse duo dat in 2014 een spannend debuut maakte met Goodnight Mommy. Nu zijn ze klaar met hun oude trucs, deze keer in het Engels, met ouderschap en de bijbehorende verschrikkingen een groot deel van de vergelijking. De moeder hier is Laura (Alicia Silverstone), een kwetsbare ziel die heel slecht reageert wanneer haar vervreemde journalist-echtgenoot Richard (Richard Armitage) aandringt op een scheiding. Zijn doel is om met Grace (Riley Keough) te trouwen. Zijn veel jongere vriendin en het onderwerp van een artikel waarin hij schreef over een evangelische zelfmoordcultus in.

Dit is niet voor iedereen een horrorfilm

Hoewel officieel nog geen stiefmoeder. Grace (Riley Keough) wil zo snel mogelijk voor die harde gevoelens tegen haar zorgen. Ze biedt zich aan om meer tijd door te brengen met haar vriend, Richard (Richard Armitage) en zijn kinderen (Lia McHugh en Jaeden Martell). Kinderen die maanden geleden nog rouwen om de zelfmoord van hun moeder, tijdens de vakantie in een afgelegen hut. Zoals te verwachten, wijzen ze haar af, maar als hun vader hen aan haar moet overlaten. Het team van broer en zus besluit haar te laten zien wat ze echt vinden van Grace’s connectie met de dood van hun moeder en haar geruite verleden in een sekte. Helaas verliest Grace haar grip op de realiteit en komt ze in een einde dat te cliché lijkt. 

De film levert de engste momenten wanneer een sneeuwstorm de kracht uitschakelt en Grace geen medicijnen meer heeft. Wat te denken van Aiden die in haar douche naar Grace gluurt. Martell, zo goed in Knives Out online als de alt-rechtse kleinzoon van het moordslachtoffer, spijkert gewoon de sinistere kant van zoet. Er zijn donkere games gaande, maar de vraag is wie ze speelt. Grace of deze kinderen zonder moeder en, erger nog, hun apparaten? Martell en McHugh blinken uit in het suggereren van iets dat niet zo onschuldig is bij deze zogenaamd hulpeloze kinderen. Cinematograaf Thimios Bakatakis doet zijn best om angst tastbaar te maken.

The Lodge 2020
The Lodge 2020
The Lodge 2020
The Lodge 2020
The Lodge 2020
The Lodge 2020
The Lodge 2020
The Lodge 2020
Originele titel The Lodge
IMDb Rating 6.2 7,378 Beoordelingen
TMDb Rating 6.3 107 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Gelijkwaardige titels

Host 2020
Dreamkatcher 2020
Brahms: The Boy 2
Feel the Beat 2020
Greyhound 2020
Ghosts of War 2020
The Secret Garden 2020
Lost Girls 2020
The Decline 2020
The Wretched 2020
Relic 2020
Sergio 2020