Kijk onbeperkt series en films 38 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Invisible Man 2020

The Invisible Man 2020

What You Can't See Can Hurt YouFeb. 26, 2020Australia124 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Invisible Man 2020 gratis online streamen

The Invisible Man 2020 belooft geweldig te worden. Cecilia (Elisabeth Moss) vlucht voor een langdurige relatie met technologie-mogul en ‘wereldleider op het gebied van optica’ Adrian (Oliver Jackson-Cohen), verlaat hun modernistische glazen huis en zoekt toevlucht bij jeugdvriend-veranderde politieagent James ( Aldis Hodge) en zijn dochter, Sydney (Storm Reid), in een groene buitenwijk van San Francisco. Als je liever actiefilms hebt, moet je de film Bloodshot bekijken.

De beledigende man zelf is misschien niet te zien, maar de angst die hij verspreidt is duidelijk zichtbaar in ‘The Invisible Man’, de verfijnde scifi-horror van Leigh Whannell die het vaak tot zwijgen gebrachte trauma van een vrouw van een giftige relatie in iets ondraaglijk tastbaars wil veranderen. Geladen door een constante psychologische angst die de pijn van elke zichtbare blauwe plek overtreft, versterkt Whannells ingenieuze genre-item de pijn van het centrale personage Cecilia Kass (Elisabeth Moss) bij elke draai, en zorgt ervoor dat haar viscerale littekens prikken als de onze. Soms in ondraaglijke mate.

Deze horror is eng!

Het nieuws over de dood van Adrian zou haar rust moeten geven, maar een getraumatiseerde en paranoïde Cecilia wordt nog steeds achtervolgd door haar misbruiker en kan haar leven niet opnieuw opbouwen. Een goed ontworpen soundmix verwijst naar een ongeziene aanwezigheid; spookachtige toevalligheden beginnen zich op te stapelen, zoals een pan die spontaan in brand vliegt en een deur lijkt te openen. 

Het zou niet moeilijk zijn om te suggereren dat een deel van wat Green met haar meesterwerk prioriteit gaf, ook is wat “The Invisible Man streamen online” (en uiteindelijk de zichtbare vrouw beroofd van opties) zijn cumulatieve kracht geeft – een meedogenloze nadruk op de emotionele eenzaamheid geweld geboren bij de mishandelde. Er is een constante in alle scherp bewerkte, angstaanjagende decorstukken die door Stefan Duscio zijn belicht met elegante, slimme camerabewegingen in slaapkamers, zolders, restaurants en afgelegen herenhuizen: een waakzame focus op Cecilia’s isolement. Dat isolement, versterkt door de duivelse score van Benjamin Wallfisch, is toevallig het scherpste mes van haar verborgen aanvaller. Een dodelijk wapen dat anderen niet willen zien en niet erkennen.

The Invisible Man 2020
The Invisible Man 2020
The Invisible Man 2020
The Invisible Man 2020
Originele titel The Invisible Man
IMDb Rating 7.5 27,732 Beoordelingen
TMDb Rating 7.1 444 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Elisabeth Moss isCecilia Kass
Cecilia Kass
Aldis Hodge isJames Lanier
James Lanier
Storm Reid isSydney Lanier
Sydney Lanier
Michael Dorman isTom Griffin
Tom Griffin
Harriet Dyer isEmily Kass
Emily Kass
Oliver Jackson-Cohen isAdrian Griffin
Adrian Griffin
Renee Lim isDoctor Lee
Doctor Lee
Sam Smith isDetective Reckley
Detective Reckley

Gelijkwaardige titels

Fantasy Island 2020
Extraction 2020
Dangerous Lies 2020
Sonic the Hedgehog 2020
Motherless Brooklyn 2019
Underwater 2020
Bad Boys for Life 2020
The Wretched 2020
Knives Out 2019
Color Out of Space 2020
Antebellum 2020
The Vast of Night 2020