Kijk onbeperkt series en films 104 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Immortal 2019

The Immortal 2019

Dec. 05, 2019ItalyPG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Immortal 2019 gratis online streamen

Het was een enorme verrassing, gezien zijn bijnaam en roem. De fans van Gomorrah zagen Ciro Di Marzio aan het einde van het derde seizoen van de serie om het leven komen. Maar Ciro Di Marzio, neergeschoten door zijn levenslange frenemy Genny Savastano tijdens die noodlottige nacht in de Golf van Napels. Het was niet echt dood. Dus wat kwam er vanaf dat moment voor Gomorra’s meest iconische personage? Het antwoord is niet te vinden op tv. Kijkers moeten in plaats daarvan naar de bioscoop kijken. Specifiek voor The Immortal 2019 gratis streamen. Sommige scènes maken meer bang dan de horror van A Quiet Place Part 2 streamen. De spin-off op groot scherm van de beroemde serie die is gebaseerd op een boek van Roberto Saviano. De film geregisseerd door en met Marco D’Amore. Wie is al jaren het onmiskenbare gezicht van Ciro Di Marzio.

Ondersteund door acteur-regisseur Marco D’Amore, die meedogenloos hoofdpersonage Ciro Di Marzio speelt in de gruwelijke maffia-show. The Immortal is niet alleen een op zichzelf staande prequel-film. Dat zeiden de producenten maandag in Rome. In plaats daarvan is het verhaal van de film, die kriskras door de tijd kruist tussen de oorsprong van Ciro en zijn huidige situatie. Hij is opgevat als een essentieel puzzelstuk voor fans van de show, die wordt verspreid door de Duitse bèta in 190 landen. De verhaallijn van de film sluit aan bij het komende vijfde seizoen van de serie, dat naar verwachting in 2021 wordt uitgezonden. Is Joker 2019 een betere film?

Geweldig maffia verhaal

Na twee afleveringen van de vierde tv-serie te hebben geregisseerd, brengt D’Amore nu de baas van Secondigliano. Het heeft de bijnaam “de onsterfelijke” gekregen omdat hij een verwoestende aardbeving als pasgeborene heeft overleefd – weer tot leven. In een film die een brug zal slaan naar het vijfde seizoen van de tv-serie. Het filmen begint in de lente-zomer 2020. Het is een innovatieve en complexe crossmediale operatie die het kleine scherm en het grote scherm samenbrengt in één uniek, verhalend universum. De film is een op zichzelf staand werk. Maar om het volgende seizoen van Gomorra te begrijpen, moeten kijkers The Immortal 2019 hebben gezien.

Het verhaal van Ciro is dat hij de aardbeving in Napels in 1980 overleefde die zijn familie vermoordde, vervolgens opgroeide in een weeshuis, een vormende ervaring voor zijn koelbloedige criminele manieren, voordat hij ging werken voor Don Pietro Savastano en een mentor werd voor zijn zoon Genny , terwijl hij meerdere pogingen op zijn leven overleefde. De film gaat dieper in op de oorsprong van het Ciro-personage in flashbacks. Actie in Napels die afwisselt met het heden in Letland. De finale heeft een directe interactie met de serie.

The Immortal 2019
The Immortal 2019
The Immortal 2019
Originele titel L'immortale
IMDb Rating 6.4 479 Beoordelingen
TMDb Rating 7.2 95 Beoordelingen

Regisseur

Marco D'Amore
Regisseur

Cast

Gelijkwaardige titels

The Gentlemen 2020
Bad Boys for Life 2020
Sonic the Hedgehog 2020
Bloodshot 2020
Joker 2019
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
The New Mutants 2020
Underwater 2020
Birds of Prey 2020
Guns Akimbo 2020
Coffee & Kareem 2020
Earth and Blood 2020