Kijk onbeperkt series en films 86 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Hunt 2020

The Hunt 2020

The ultimate human hunting experienceMar. 11, 2020USA90 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Hunt 2020 gratis online streamen

The Hunt 2020‘ van Craig Zobel is gevuld met meer memes dan plot. De brandgevaarlijke film, die afgelopen najaar veel online handwringing veroorzaakte, werd uiteindelijk opgeschort nadat de president met een niet-geïnformeerde mening had gewogen. Bijna ieders mening kwam ongezien naar voren omdat maar weinig ogen zelfs maar naar ‘The Hunt 2020 gratis streamen‘ hadden gekeken. Maakt niet uit, na veel geluid en woede is de film meer een molshoop dan een berg. Betty Gilpin verdient beter en wij ook. als je van voetbalsupporters houdt, bekijk dan de film Ultras 2020.

De film gaat net zo breed met zijn karikaturale klasseverdeling. Lefty-jagers kibbelen onophoudelijk over politieke correctheid tussen moorden of tuitende, inducerende comebacks: “Voor de goede orde, klimaatverandering is echt!” krijst een oude man na een beetje wreedheid. Ondertussen duiden blote middenrif, sigaretten en militaire truckerhoeden op de opgejaagde, inclusief koelbloedige Crystal. Zoals we weten, wacht iedereen op het volgende Money Heist-seizoen.

De film opent met een bombastische ouverture en een strak geënsceneerde groepstekst die met terugwerkende kracht belangrijk wordt. De volgende scène begint met de ontvoerde slachtoffers die met een mond gesnoerd wakker worden en op weg zijn naar een mysterieuze doos in een veld, zoals de hoorn des overvloeds van ‘The Hunger Games’. Zodra hun beperkingen zijn uitgeschakeld en het schieten begint, is de gevaarlijkste game aan de gang.

Zeer controversiële horror

Een reeks die de moeite waard is om voor te blijven, is een uitgebreide botsing met meerdere impalements met dure gebruiksvoorwerpen en zelfs een slo-mo-lichaam dat over een verlichte centrale open haard slingert. Prachtig gecoördineerd door Marvel-veteraan Heidi Moneymaker, bevindt het zich in het schreeuwerige bereik van Kill Bill’s close-quarter vechtscènes. Elders pikt u de geuren van George A. Romero’s smakeloze klassenstrijd en een aantal Purge-afleveringen op, maar The Hunt 2020 online schiet ze tekort. (De Bacurau in Brazilië neemt een bijna identiek scenario en haalt het uit met John Carpenter-waardige zwier.) In de toekomst zullen we meer films hebben over de kloof van vandaag – het kunnen zelfs duistere komedies zijn zoals deze. Hopelijk snijden ze echter veel dieper.

Het is gemakkelijker om te onderscheiden wat ik leuk vond aan de film. Er zijn een handvol opwindend. Spannende sequenties zoals de eerste shootout in het veld en enkele gevechten van man tot man. Zobel grijpt in op de exploitatiemogelijkheden om Richard Connells The Most Dangerous Game opnieuw te creëren voor een nieuw publiek. Het bevat bloedige boobytraps, een granaat die in de broek van een man wordt gegooid en heel veel pijnlijke spetterende wonden van pijlen, messen en kogels.

The Hunt 2020
The Hunt 2020
The Hunt 2020
The Hunt 2020
The Hunt 2020
The Hunt 2020
Originele titel The Hunt
IMDb Rating 6.4 6,082 Beoordelingen
TMDb Rating 6.2 131 Beoordelingen

Regisseur

Craig Zobel
Regisseur

Cast

Gelijkwaardige titels

Black Water: Abyss 2020
Infamous 2020
Spenser Confidential 2020
Joker 2019
The Last Days of American Crime 2020
Lost Girls 2020
Fantasy Island 2020
The Rhythm Section 2020
Bloodshot 2020
Guns Akimbo 2020
Ghosts of War 2020
The Rental 2020