Kijk onbeperkt series en films 79 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Gentlemen 2020

The Gentlemen 2020

Criminal. Class.Jan. 01, 2020USA113 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Gentlemen 2020 gratis online streamen

De eerste regel in “The Gentlemen 2020” wordt gesproken door Matthew McConaughey’s – Mickey Pearce. Het is een slim op maat gemaakte gangster die een Londense pub binnenloopt en een pint bier en een gepekeld ei bestelt. De tapnaam van de brouwerij op de bar is ‘Gritchie’. Maar zelfs zonder die grap zou het duidelijk zijn dat dit niet zomaar een Guy Ritchie-film is. Het is het soort Guy Ritchie-film dat hem twintig jaar geleden opleverde. Heet bezit. De meeste geven de voorkeur aan deze film boven de film Fantasy Island 2020.

Guy Ritchie’s “The Gentlemen 2020 gratis streamen” speelt als een groot verhaal, een garen dat te horen is in de hoekpub. Vol overdrijvingen en verfraaiingen, waarbij de verteller van jou verwacht dat je aan het eind zijn bar betaalt. En dat vind je misschien niet erg. Het scenario van Fletcher heet ‘BUSH’. Bush, in dit geval een eufemisme voor ‘marihuana’. Dit is een ongelooflijk ingewikkeld verhaal over de “turf war” in de marihuanabusiness. Iedereen weet dat legalisatie eraan komt, en snel. De einddagen zijn nabij. Er gebeuren hier vreemde dingen zoals in de Stranger Things-serie. De “bush” dubbele entender is ook aanwezig, alleen voor de grinnikfactor, en geeft je een idee van de algehele toon.

Het is moeilijk om een echte heer te zijn

Om precies te zijn: “The Gentlemen online” is uit hetzelfde stuk gesneden als “Lock, Stock en Two Smoking Barrels” en de meer budgetvriendelijke opvolger “Snatch”. Een mix van liefde voor old-school East End low-lifes, flash uit de jaren 90. Flamboyante dialogen en plotseling zo gecompliceerd dat je een stroomschema nodig had om ze te volgen, deze twee misdaadkapers uit het Britpop-tijdperk veroorzaakten een golf van sombere copycat-films over mockney-geezers met wapens die onbetrouwbare drugshandel deden.

De spelers aan boord zijn een Amerikaan genaamd Mickey Pearson (Matthew McConaughey). Mickey duikt in en sluit deals met “de toffs” in ruil voor het feit dat hij marihuana mag kweken op het terrein. Over “Downton Abbey” gesproken, Mickey is getrouwd met Roz (Michelle Dockery, ook bekend als “Lady Mary” in “Downton Abbey”), een “Cockney cleopatra” (in de woorden van Fletcher), die een carrosseriebedrijf runt met alleen vrouwelijke monteurs. (Er zou meer kunnen worden gemaakt over Roz en haar bedrijf. Het is fascinerend, de glimp die we krijgen.) Mickey houdt van zijn vrouw en is klaar om met pensioen te gaan uit de wiethandel. Dan is hij angstaanjagend. De “heren” van de titel is duidelijk sarcastisch bedoeld.

Ritchie ging zelf verder, zonder ooit zijn belofte om de Britse Tarantino te worden, waar te maken. Na het schrijven en regisseren van “Swept Away” – een legendarische kalkoen met in de hoofdrol zijn toenmalige vrouw Madonna – waren zijn volgende maffia-films “Revolver” en “RocknRolla” een voorbeeld van de wet van afnemende opbrengsten. Uiteindelijk vestigde hij zich in Hollywood’s leidende exponent van B-list studio-franchises, sommige succesvoller (“Sherlock Holmes”, “Aladdin”) dan andere (“The Man From U.N.C.L.E”, “King Arthur: Legend of the Sword”).

The Gentlemen 2020
The Gentlemen 2020
The Gentlemen 2020
The Gentlemen 2020
The Gentlemen 2020
Originele titel The Gentlemen
IMDb Rating 8.1 51,528 Beoordelingen
TMDb Rating 7.9 433 Beoordelingen

Regisseur

Guy Ritchie
Regisseur

Cast

Gelijkwaardige titels

Stargirl 2020
Underwater 2020
Birds of Prey 2020
Coffee & Kareem 2020
Love Wedding Repeat 2020
Guns Akimbo 2020
Extraction 2020
Star Wars: The Rise of Skywalker 2019
The Immortal 2019
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
The Rhythm Section 2020
Jojo Rabbit 2019