Kijk onbeperkt series en films 59 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Decline 2020

The Decline 2020

Feb. 27, 2020Canada83 Min.PG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Decline 2020 gratis online streamen

Ontsnappen aan de menselijke samenleving is één ding, de menselijke natuur is iets heel anders in “The Decline 2020 online“. De Canadese thriller, exclusief verkrijgbaar via Netflix. Film biedt Amerikaanse kijkers die de coronaviruscrisis hebben doorstaan ​​een beetje tijdigheid door massale wapenwinkels te betuttelen. Deze fictie biedt een soort ‘hoe niet’ in termen van opgesloten ‘n’ geladen reactie op de potentiële ineenstortende beschaving, terwijl een groep overlevenden ontdekt dat ze het geluk hebben elkaar te overleven. Underwater horror is echter beter.

Antoine is een grote fan van Alain (Real Bosse). Hij maakt instructievideo’s over internetoverleving. Bijvoorbeeld hoe je rijst in een foliezakje verzegelt, zodat je na de wilde wereld iets te eten hebt. Alain organiseert ook een paranoïde survivalistisch trainingskamp. Zo afgelegen dat hij Antoine op een sneeuwscooter moet oppikken en een tijdje moet rijden, en zo paranoïde. Antoine moet zijn mobieltje afgeven en tijdens de rit een blinddoek omdoen.

Een eerste speelfilm voor regisseur Patrice Laliberté en enkele van zijn belangrijkste bijdragers. “The Decline 2020 gratis streamen” is mager, geloofwaardig en goed gemaakt. Zelfs als het nooit de sprong maakt van een efficiënte suspense-machine naar iets gedenkwaardigs. Het enthousiasme in de Verenigde Staten kan worden getemperd door het feit dat de standaard Engelse nasynchronisatie van Netflix de dialoog vaak verhard en niet overtuigend maakt. Voor degenen die ondertitels aankunnen, speelt de film zeker beter in het originele Frans.

Zeer interessante Franse thriller

Alain waarschuwt hen voor vallen op zijn paden, waar hij zich helemaal geen zorgen over hoeft te maken. Hij leert ze dingen van het kweken van planten in een kas tot het trainen van vuurwapens. Als Alain opmerkingen maakt over haar verdediging tegen ‘machete-migranten’, pakken Antoine en Rachel elkaar op. Dat is hun manier om hun tanden op elkaar te klemmen. Behalve met hun ogen in plaats van hun tanden. En dan, plotseling, is er een explosie en is er helemaal niets mis.

Daar heeft Alain, een aangenaam genoeg maar eenzame zakenluider, zich behoorlijk opgewassen voor elke apocalyps: zijn 500 hectare op een heuveltop is uitgerust met ruime woonvertrekken, zonnepanelen, opgeslagen brandstof, vee, een broeikas, wildstrikken en verspreide boobytraps. ontworpen om menselijke indringers af te weren.

The Decline 2020
The Decline 2020
The Decline 2020
Originele titel Jusqu'au déclin
IMDb Rating 7.0 23 Beoordelingen
TMDb Rating 7.4 30 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

Brahms: The Boy 2
Fatal Affair 2020
Doctor Sleep 2019
The Occupant 2020
The Rental 2020
Tenet 2020
Earth and Blood 2020
The Invisible Man 2020
Knives Out 2019
The Silencing 2020
The Lodge 2020
The Hunt 2020