Kijk onbeperkt series en films 61 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Call of the Wild 2020

The Call of the Wild 2020

Based on the legendary novelFeb. 19, 2020USA100 Min.PG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Call of the Wild 2020 gratis online streamen

The Call of the Wild 2020 online is een geweldige film. En toch heb ik het nooit gekocht. In plaats van meegesleept te worden in het verhaal, bleef ik me afvragen hoe ze de effecten bereikten, zoals de interacties tussen de CGI-hond met de echte mensen en rekwisieten om hem heen. En zo ook het verhaal. Jack London’s Yukon-avonturenroman uit 1903 is bij talloze gelegenheden verfilmd. Verschillende versies speelden onder meer Clark Gable, Charlton Heston, Richard Dreyfuss en nu Harrison Ford in de rol van grijze goudzoeker John Thornton. Ze hebben tot nu toe over het algemeen een hond in de rol van Buck gespeeld, het verwende Californische huisdier dat wordt gestolen en verkocht om een ​​slee in het bevroren noorden te slepen.

Het probleem is minder de technologie, die erg indrukwekkend is, dan de ongelijke verhaallijn. Het landschap van Alaska en Canada is spectaculair. Het productieontwerp is uitzonderlijk en Ford geeft zijn rol hart en waardigheid. Inclusief de vertelling door de hele film. Maar de film is ongelijk van toon en in de zin van het publiek. Het is te triest en gewelddadig voor jonge kinderen en te oppervlakkig voor een ouder publiek. Het veelvuldig gefilmde verhaal is hier een beetje opgeschoond voor een modern publiek. Maar het is ruwer dan de typische PG-film, inclusief dierenmishandeling en trieste sterfgevallen van zowel honden als mensen. Ik denk dat ik bij de film Mulan blijf.

Harrison Ford is een geweldige acteur

Een man in een digitaal hondenpak is misschien gemakkelijker te leiden, maar hij geeft een menselijke prestatie in plaats van een hond. De film werkt het best als hij wordt beschouwd als een zeer verfijnde mix van live actie en animatie. Als zodanig genomen zou het het gezinspubliek moeten behagen; het is een mooi opgezet, meeslepend avontuur. Het is maar een beetje gedeclaimd.

The Call of the Wild gratis streamen” is gebaseerd op de episodische Jack London-klassieker uit 1903. Het gaat over een verwende hond die triomfeert over misbruik om doel en gemeenschap te vinden. En wordt dan steeds meer aangetrokken door de grenzeloze wereld buiten de beschaving. Ford speelt John Thornton, een grijze eenling die in de Yukon woont en drinkt om de pijn van het verlies van zijn zoon te verdoven. Zijn verdriet was zo verwoestend dat het het einde van zijn huwelijk betekende. John wordt omringd door goudzoekers die goud zoeken. Maar alles wat hij wil, is met rust gelaten worden. Hij weet op de een of andere manier alles wat er met Buck is gebeurd, ook al was hij nergens in de buurt, en alles voelt Buck ook. Hij heeft een paar ontmoetingen met Buck voordat ze samen in de wildernis terechtkomen.

The Call of the Wild 2020
The Call of the Wild 2020
The Call of the Wild 2020
The Call of the Wild 2020
Originele titel The Call of the Wild
IMDb Rating 6.9 7,315 Beoordelingen
TMDb Rating 6.1 194 Beoordelingen

Regisseur

Chris Sanders
Regisseur

Cast

Harrison Ford isJohn Thornton
John Thornton
Karen Gillan isMercedes
Mercedes
Omar Sy isPerreault
Perreault
Raven Scott isPastry Chef
Pastry Chef
Wes Brown isMountie
Mountie
Cara Gee isFrançoise
Françoise
Jean Louisa Kelly isKatie Miller
Katie Miller

Gelijkwaardige titels

Frozen 2
Ad Astra 2019
Wasp Network 2020
Doctor Sleep 2019
Bloodshot 2020
The Way Back 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Five Feet Apart 2019
Extraction 2020
The Outpost 2020
Sonic the Hedgehog 2020
Joker 2019