Kijk onbeperkt series en films 100 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
The Banker 2020

The Banker 2020

Don’t pay the man. Be the man.Mar. 06, 2020USA120 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk The Banker 2020 gratis online streamen

In “The Banker 2020” vindt de strijd voor burgerrechten plaats over landakten en eigenwoningbezit. Het belangrijkste wapen is kapitaal dat voornamelijk wordt gecontroleerd door blanken. Gemotiveerd om de woningmarkt te doorbreken, beleid te herzien en discriminatie te doorbreken. Bernard Garrett bouwt voort op zijn kinderbelangen in markten om zijn eigen bedrijf in Los Angeles te starten. Hij begon dit met zijn vrouw, Eunice (Nia Long), en hun zoon. Er is maar zoveel wat ze kunnen doen als zwarte mannen die met racisme worden geconfronteerd. Ze huren Matt Steiner (Nicholas Hoult) in, een blanke man uit de arbeidersklasse. Ze leiden hem op tot hun surrogaat Trojaans paard om in de ruimtes te komen die ze anders niet zouden kunnen betreden. De groep zet zich in voor een radicaal plan achter de schermen om discriminatie bij woningen en banken terug te dringen.

Afgelopen december was “The Banker online” de eerste theatrale functie die door Apple TV Plus werd uitgebracht. Het is gemakkelijk in te zien waarom een ​​bedrijf zo krachtig als Apple een film als deze zou willen presenteren. De releasedatum werd opgeschud nadat Garrett’s zoon, Bernard Garrett Jr., die een van de producenten van de film was, werd beschuldigd van seksueel misbruik door zijn halfzus, Cynthia Garrett. Zijn naam is inmiddels verwijderd uit de film. En we hebben nog een sterke horror in het verschiet, The Turning 2020. Het is een heel enge film.

De cast is geweldig in deze film

In zekere zin probeert “The Banker 2020 gratis streamen” te doen wat “Hidden Figures” een paar jaar geleden heeft bereikt. In plaats van het leven van prominente namen in geschiedenisboeken na te bootsen. Het onthult de namen van alledaagse zwarte Amerikanen die probeerden de kansen in hun eigen wereld te trotseren. Maar in tegenstelling tot ‘Hidden Figures’ hoeft ‘The Banker’ geen sympathiek wit personage te creëren om de eentonige stroom van racisten op het scherm te doorbreken. In plaats daarvan doen de relatie van Bernard en Joe met Matt ook dienst als commentaar op hoe zelfs bondgenoten ondanks hun beste bedoelingen kunnen falen.

Daarnaast heeft de film een ​​uitstekende cast. Uiteraard waarbij elke acteur zijn rol bijt in een andere paradepaardjesstijl. Mackie speelt Garrett (Anthony Mackie) als een dode haai in onberispelijke zilveren pakken. Hij is een getallentovenaar met een geest die niet ophoudt. Hoewel zijn agressie verborgen blijft achter een paar hoornranden. Jackson’s Morris, die we voor het eerst tegenkomen als de wellustige, tippelende eigenaar van een LA-jazzclub, is zijn eigen soort bedrieglijke oplichter. Hij bezit gebouwen in de hele stad en baseert elke beweging op een verschrikkelijk levendige perceptie van hoe weinig hij vertrouwt … iemand. De blanke man? Helemaal niet. De zwarte man? Een beetje, maar nooit teveel. Jackson’s optreden is zo zwierig dat het even duurt om te zien hoeveel moeilijk gewonnen cynische wijsheid hij daar inpakt.

The Banker 2020
The Banker 2020
The Banker 2020
The Banker 2020
The Banker 2020
Originele titel The Banker
IMDb Rating 7.2 5,483 Beoordelingen
TMDb Rating 7.4 120 Beoordelingen

Regisseur

George Nolfi
Regisseur

Cast

Anthony Mackie isBernard Garrett
Bernard Garrett
Nicholas Hoult isMatt Steiner
Matt Steiner
Nia Long isEunice Garrett
Eunice Garrett
Jessie T. Usher isTony Jackson
Tony Jackson
Colm Meaney isPatrick Barker
Patrick Barker
Paul Ben-Victor isDonald Silverthorne
Donald Silverthorne
James DuMont isSenator McClellan
Senator McClellan
Gregory Alan Williams isBritton Garrett
Britton Garrett

Gelijkwaardige titels

Greyhound 2020
Jojo Rabbit 2019
Infamous 2020
The King of Staten Island 2020
Resistance 2020
Lost Girls 2020
The Lodge 2020
Doctor Sleep 2019
A Quiet Place Part 2
I Still Believe 2020
365 Days 2020
A Star Is Born 2018