Survive the Night 2020

Survive the Night 2020

May. 22, 2020
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Survive the Night 2020 gratis online streamen

De officiële trailer van regisseur Matt Eskandari’s komende actiethrillerfilm Survive the Night is uitgebracht, met Bruce Willis in zijn poging hun familie te redden van twee indringers. Met ook Chad Michael Murray in de hoofdrol, zal de film op 22 mei in geselecteerde theaters en op aanvraag verschijnen. Bekijk de video in de onderstaande speler! In Survive the Night (voorheen getiteld The Long Night), nadat zijn broer Mathias (Olson) dodelijk gewond is geraakt bij een mislukte overval, besluipt Jamie (Buckner) traumadokter Rich (Murray) van het ziekenhuis naar zijn huis. Je kunt ook een alternatief verhaal bekijken – Superman: Red Son 2020. Een zeer interessante animatiefilm.

Jamie houdt Rich’s vrouw en dochter gegijzeld terwijl hij Rich beveelt om zijn broer te opereren. Dit gaat niet goed met Rich, die samenwerkt met zijn vervreemde vader, Frank, een gepensioneerde sheriff, om de veiligheid van zijn gezin te garanderen. Fans van deze acteur zullen erg blij zijn. De actie is geweldig en de scènes zijn spannend. De plot is klassiek voor dergelijke films. Het is echter heel aangenaam om de film – Survive the Night 2020 online te bekijken.

Bruce Willis weer in actie!

Bruce Willis en Chad Michael Murray spelen de hoofdrol in deze aankomende on-demand film van Lionsgate – beschikbaar vanaf 22 mei. Het staat ook gepland om naar de bioscoop te komen, maar dat is voorlopig voorlopig. Schermlegende Bruce Willis (Die Hard-franchise) drijft de actie in deze aangrijpende thriller voor thuisinvasie. Nadat zijn broer Mathias (Tyler Jon Olson) dodelijk gewond is geraakt bij een overval die slecht is verlopen, besluipt Jamie (Shea Buckner) traumadokter Rich (Chad Michael Murray, One Tree Hill) van het ziekenhuis naar zijn huis. Terwijl de vrouw en dochter van Rich gegijzeld worden, dwingt de losgeslagen moordenaar Rich om Mathias te opereren.

Maar om hem en zijn gezin de nacht te laten overleven, moet Rich samenwerken met zijn vervreemde, stoere vader, de gepensioneerde sheriff Frank (Willis), om de overhand te krijgen en de rollen van de criminelen om te draaien. Ik hoop dat je dezelfde mening hebt als ik. Tenzij je deze acteur niet leuk vindt. Maar ik weet zeker dat je deze film toch leuk zult vinden. Ik wens jullie allemaal een prettige kijk en ga zo snel mogelijk terug naar de bioscoop!

Survive the Night 2020
Originele titel Survive the Night

Gelijkwaardige titels

Money Plane 2020
Gemini Man 2019
Bad Boys for Life 2020
Ava 2020
Arkansas 2020
The Tax Collector 2020
Tenet 2020
Deep Blue Sea 3 2020
Deathstroke: Knights & Dragons – The Movie 2020
Underwater 2020
Black Panther 2018
Wasp Network 2020