Superman: Red Son 2020

Superman: Red Son 2020

Feb. 24, 2020USA84 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Superman: Red Son 2020 gratis online streamen

DC heeft een heel merk dat bekend staat als Elseworlds. Een die de vele manieren verkent waarop kleine veranderingen in de geschiedenis grote gevolgen kunnen hebben voor de verhalen van iconische helden. Helden als Batman, Superman en Wonder Woman. Verschillende van deze Elseworlds-verhalen zoals Superman: True Brit en Superman: Speeding Bullets stellen dezelfde fundamentele vraag. Wat zou er gebeuren als Kal-El’s space pod ergens anders dan Smallville zou landen? Wat gebeurt er als de laatste zoon van Krypton wordt opgevoed door een andere groep ouders onder een andere cultuur? Dat is een vraag die Superman: Red Son uit 2003 wilde beantwoorden. Nu is Red Son een competente, zij het ietwat gebrekkige, toevoeging aan de geanimeerde filmbibliotheek van DC.

Apple TV + -series gebouwd rond het idee dat de Sovjets als eerste de maan bereikten. ‘The Plot Against America’, een aankomende HBO-bewerking van de roman van Philip Roth. Waarin Charles Lindbergh tot president wordt gekozen en de VS buiten de Tweede Wereldoorlog houdt, terwijl het fascisme thuis wortel begint te schieten. De basis van “Superman: Red Son”. Die werd voor het eerst gepubliceerd in 2003. In het tijdschema ontdekt de jonge Kal-El zijn krachten vlak na de Tweede Wereldoorlog. Voordat hij ze gebruikte om de staat te dienen terwijl hij volwassen werd in de jaren vijftig, in interactie met onder meer de Sovjetleider Joseph Stalin. De gebruikelijke Resistance 2020-film heeft een zeer vergelijkbaar verhaal.

Een geweldig alternatief verhaal

De pod van Kal-El landde niet in Kansas, maar op een Oekraïense collectieve boerderij in 1938. In plaats van de waarheid, rechtvaardigheid en de Amerikaanse manier te belichamen, wordt Superman het krachtigste symbool van de Sovjet-Unie. Een die de loop van de geschiedenis van de 20e eeuw volledig verandert. In deze wereld is Lex Luthor de laatste hoop van de Amerikaanse regering om de verspreiding van het communisme te stoppen. Wonder Woman is een Themysciran-ambassadeur die gecharmeerd is van de Man of Steel-visie op een betere wereld en Batman is een terrorist die alles moet afbreken wat Superman heeft gebouwd.

Geregisseerd door Sam Liu met Jason Isaacs als de stem van Superman, toont de productie van Warner Bros. Animation het opvallende beeld van de oude U.S.S.R. hamer en sikkel in het ruitvormige logo dat het kostuum van het personage siert. Net als CNN zijn Warner Bros. en DC eenheden van WarnerMedia. Anderen hebben zich met variaties op de oorsprong van Superman beziggehouden. Er was een gedenkwaardige “Saturday Night Live” -schets waarin de Kryptonian-bezoeker in nazi-Duitsland landt en Uberman wordt. En de horrorsatire ‘Brightburn’, die ook te maken had met een buitenaardse baby met buitengewone krachten die op vreselijke manieren begint te acteren naarmate de puberteit nadert.

Superman: Red Son 2020
Superman: Red Son 2020
Superman: Red Son 2020
Superman: Red Son 2020
Originele titel Superman: Red Son
IMDb Rating 6.3 6,975 Beoordelingen
TMDb Rating 7.4 266 Beoordelingen

Regisseur

Sam Liu
Regisseur

Cast

Jason Isaacs isSuperman (voice)
Superman (voice)
Amy Acker isLois Lane (voice)
Lois Lane (voice)
Diedrich Bader isLex Luthor (voice)
Lex Luthor (voice)
Vanessa Marshall isDiana / Wonder Woman (voice)
Diana / Wonder Woman (voice)
Phil Morris isJames Olsen (voice)
James Olsen (voice)
Paul Williams isBrainiac (voice)
Brainiac (voice)
Roger Craig Smith isBatman (voice)
Batman (voice)
William Salyers isJoseph Stalin (voice)
Joseph Stalin (voice)
Jim Meskimen isJohn F. Kennedy (voice)
John F. Kennedy (voice)
Sasha Roiz isHal Jordan (voice)
Hal Jordan (voice)

Gelijkwaardige titels

The Lovebirds 2020
Deep Blue Sea 3 2020
Deadpool 2 2018
Project Power 2020
The Legion 2020
Deathstroke: Knights & Dragons – The Movie 2020
The Tax Collector 2020
Larva Eiland: De Film 2020
Shazam! 2019
Rogue 2020
Mortal 2020
Sniper: Assassin’s End 2020