Kijk onbeperkt series en films 76 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Stargirl 2020

Stargirl 2020

Why be ordinary when you could be extraordinaryMar. 10, 2020USA107 Min.PG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Stargirl 2020 gratis online streamen

Disney + deelt voor ons tienerromantiek “Stargirl 2020 gratis streamen“. Gebaseerd op de roman van Jerry Spinelli. We kunnen Leo (Graham Verchere) en Stargirl (Grace VanderWaal) zien. Ze vinden elkaar en zichzelf. Zoals je aan haar naam kunt raden, is ze een vrije geest wiens aanstekelijke positiviteit de school wint. Vooral Leo, die een groot deel van zijn jonge leven de wond van de dood van zijn vader heeft verzorgd. Maar wat zal er gebeuren als haar individualiteit haar op gespannen voet zet met de andere kinderen en zelfs met haar aanbiddende vriendje? Mulan 2020 online is absoluut een betere Disney-productie.

Na de lancering in november vorig jaar, vervoert Disney + samen met zijn originele reeks om abonnees geïnvesteerd te houden in de service, en de nieuwste is de speelfilm Stargirl 2020. Gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2000 van Jerry Spinelli. Stargirl vertelt het verhaal van een middelbare schooljongen die gewoon wil opgaan in het verhaal en het eigenzinnige meisje dat hem leert opvallen. Net als veel van de andere originele gerechten van Disney +, is Stargirl gezinsvriendelijk, met een krachtige boodschap die de moeite waard is om te horen voor kijkers van alle leeftijden. De boodschap van deze film is echter verpakt in een nogal saai en niet-inventief coming-of-age-verhaal. Dragonheart: Vengeance 2020 is erg populair geworden.

Nog een interessante productie van Disney

Het verhaal komt uit een bekend sjabloon: inactieve hoofdrolspeler, overleden ouder, zorgen over populariteit, een regionale competitie opdoemen. Maar de film onderscheidt zich daar van, grotendeels door de richting van “Fast Colour’s” Julia Hart. Het is een Disney-film, met muziek-videosequenties waarin de etherische zang van VanderWaal wordt getoond, maar het is meer als een indie gemaakt door cameraman Bryce Fortner (‘Ingrid Goes West’), met gevonden lichte en warme kleuren.

In plaats van zich te concentreren op het meisje naar wie de film is vernoemd, volgt Stargirl middelbare scholier Leo Borlock (Graham Verchere). Hij verhuisde naar Mica, Arizona na de dood van zijn vader. Hij werd meteen gepest omdat hij opvalt. In plaats van zijn individualiteit te blijven tonen, besloot Leo om op te gaan in alle anderen, maar eenmaal per jaar ontvangt hij op zijn verjaardag anonieme geschenken van iemand die hem lijkt te kennen en waarderen voor wie hij is. Op zijn 16e verjaardag arriveert een nieuw meisje op school. Stargirl Caraway (Grace VanderWaal). Meisje, die een eigenzinnig gevoel voor stijl heeft, speelt ukelele en probeert aardig te zijn voor iedereen. Wat haar onderscheidt. 

Verchere en VanderWaal hebben wat chemie – Verchere, een soort minder neurotische Michael Cera, heeft ook een mooie zangstem. VanderWaal spreekt zich goed genoeg in haar filmdebuut. De relaties en situaties worden niet diepgaand onderzocht, maar het is niet zo’n soort film. Brengt het effectief zijn boodschap over van het omarmen van het unieke in zichzelf en anderen? Zeker. Het is behoorlijk spijker op het hoofd.

Stargirl 2020
Stargirl 2020
Stargirl 2020
Stargirl 2020
Stargirl 2020
Stargirl 2020
Originele titel Stargirl
IMDb Rating 6.2 1,085 Beoordelingen
TMDb Rating 7.6 72 Beoordelingen

Regisseur

Julia Hart
Regisseur

Cast

Grace VanderWaal isSusan
Susan "Stargirl" Caraway
Graham Verchere isLeo Borlock
Leo Borlock
Giancarlo Esposito isArchie Brubaker
Archie Brubaker
Karan Brar isKevin Singh
Kevin Singh
Collin Blackford isBenny Burrito
Benny Burrito
Artemis House isMallory Franklin
Mallory Franklin

Gelijkwaardige titels

The Secret Garden 2020
Infamous 2020
The Lodge 2020
Emma. 2020
Arkansas 2020
Glass 2019
The King of Staten Island 2020
Joker 2019
Downhill 2020
The Willoughbys 2020
365 Days 2020
All Day and a Night 2020