Kijk onbeperkt series en films 80 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Spenser Confidential 2020

Spenser Confidential 2020

The law has limits. They don't.Mar. 06, 2020USA110 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Met alle lof hebben Marriage Story en The Irishman het prijzenseizoen binnengehaald. Het is veilig om te zeggen dat Netflix zichzelf heeft gevestigd als een betrouwbare distributeur van originele films. Spenser Confidential 2020 is de nieuwste toevoeging aan de catalogus en brengt Deepwater Horizon-regisseur Peter Berg samen met Mark Wahlberg voor een nieuwe detectivefilm. Maar het eindresultaat is een beetje ondermaats. Berg doet een poging om te stylen met een aantal mooie camerawerkjes en pittige song-cues. Het scenario – verfilmd door Oscar-winnaar Brian Helgeland – mist elke verhalende creativiteit. 

De plot is opgeslokt, gooit een paar gruwelijke flashbacks uit, een hele reeks slechteriken als een trainingspak-sportieve huurmoordenaar en een genereuze smeer op de politie. Elk aspect van het verhaal voelt als een kopie van een kopie tot het punt waarop je misschien déjà vu begint te ervaren en je afvraagt ​​of je deze flauwe film eerder hebt gezien? Misschien op een luie zondag waar je de helft van je tijd op je telefoon doorbracht? Nou, je tijd zou daar beter worden doorgebracht. Een groot deel van de cast kan niet eens de energie opdoen om zich om deze flauwe film te bekommeren.

Netflix brengt voortdurend nieuwe producties uit

De film weet de belangrijkste emotionele beats te landen. Er zijn er niet veel. De scènes met de rouwende familie van agent Graham zijn eigenlijk behoorlijk aangrijpend en tactvol geplaatst temidden van alle slapstick-komedie. De film slaagt er nog steeds in om enkele van de dingen waarin hij uitblinkt na de grotendeels saaie laatste act erin te gooien, waardoor kijkers behoorlijk teleurgesteld zijn dat deze duidelijk gepassioneerde cast en crew geen beter verhaal hebben gekregen om mee te werken. Als geheel slaagt Spenser Confidential er bijna in om een ​​redelijk komische thriller te zijn. Maar helaas is het verre van een gedenkwaardige.

Gegeven een dialoog die voor 90% cliché is van gekreun van oude mensen, haalt Alan Arkin zijn schouders op en bekers als de Alfred voor Wahlberg’s Batman. Zijn stralende moment is wanneer hij een aantal ontvoerders lastigvalt omdat ze moeten plassen. Het is een goedkope lach, maar zijn ergernis lijkt oprecht. In een abrupte cameo gooit de mopperende podcaster / komiek Marc Maron zijn agitashit in een korte tirade over ‘nepnieuws bullsh * t’. Hoewel in de ondankbare rol van Spenser’s voormalige partner, brengt Bokeem Woodbine een beetje sprankeling met die kenmerkende glimlach en enkele lijnbezorgingen die af en toe zingen. Ook verschijnt de met het gezicht getatoeëerde rapper Post Malone om een ​​nazi-gevangenis te spelen. Het beste wat ik kan zeggen over zijn optreden is dat hij er blij mee lijkt te zijn! Het ergste is dat hij zijn dagelijkse baan moet houden.

Spenser Confidential 2020
Spenser Confidential 2020
Spenser Confidential 2020
Spenser Confidential 2020
Originele titel Spenser Confidential
IMDb Rating 6.2 26,866 Beoordelingen
TMDb Rating 6.6 549 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Gelijkwaardige titels

Jumanji: The Next Level 2019
Wasp Network 2020
Brahms: The Boy 2
Black Water: Abyss 2020
Extraction 2020
Hard Kill 2020
Fatal Affair 2020
Joker 2019
Underwater 2020
Downhill 2020
To All the Boys I’ve Loved Before 2020
The Silencing 2020