Kijk onbeperkt series en films 57 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Sergio 2020

Sergio 2020

In a world of conflict, he risked everything for peace.Apr. 17, 2020USA118 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Sergio 2020 gratis online streamen

Sergio 2020 is een andere productie van Netflix. Het roept de filmpjes op die in mijn jonge jaren op de onafhankelijke kanalen van New York City draaiden. Vaak wanneer de honkbalwedstrijden op zondag verregenden en er een vervanging nodig was om de luchttijd te vullen. Het was gemakkelijk om verstrikt te raken in deze leuke films, omdat ze alles hadden. Wat zou je anders nog doen? Er zou avontuur of oorlog zijn, een belangrijke boodschap of twee en een liefdesverhaal dat naast het punt was of het eigenlijke punt zelf. Af en toe werden deze elementen, zoals deze Netflix-productie is, gepresenteerd in het verkeerd begrepen formaat dat bekend staat als de biopic. Ik geef echter de voorkeur aan Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020. Het is een perfecte animatie.

De Sergio van deze film is Sérgio Vieira de Mello, een top VN-diplomaat wiens werk in Oost-Timor en Irak de basis vormt van Craig Borten’s script. Regisseur Greg Barker behandelde ook het verhaal van De Mello in een documentaire uit 2009. Ook wel “Sergio” genoemd en door mij niet gezien. Echter, tot de verplichte biopic laatste scène van het echte werk, wordt de Mello hier gespeeld door Wagner Moura. Moura zit in bijna elk frame. Hoewel hij vastzit onder een onontkoombare hoeveelheid puin voor een redelijk deel van de film. Hij wordt nog steeds strategisch heroïsch, tragisch gebrekkig en wild romantisch. Het is een acterend droomgedeelte en Moura is de uitdaging meer dan aan. 

Netflix profiteert enorm tijdens een pandemie

Het is geen wonder dat Barker zo geïntrigeerd was door Vieira de Mello dat hij tien jaar later terugkeerde voor een diepere duik in het leven van de charismatische Braziliaan. De documentaire, ook getiteld “Sérgio”, illustreerde Vieira de Mello’s voorname carrière bij het uitvoeren van de missie van de Verenigde Naties in Bangladesh, Soedan, Mozambique, Cambodja, Kosovo, Oost-Timor en Irak, vakkundig omlijst door een beladen reddingspoging na de bombardementen op 2003 de VN-kantoren in Bagdad. Het werd oorspronkelijk uitgezonden op HBO en is ook beschikbaar op Netflix.

Met zijn vele onderhandelingstaferelen en bezetting in plaatsen als Oost-Timor en Bagdad. Je zou veel politiek commentaar van ‘Sergio 2020 gratis streamen‘ verwachten, vooral met de verschijning van Bradley Whitford als Paul Bremer, de afgezant van president George W. Bush voor Irak. In plaats daarvan wordt dat bovengenoemde liefdesverhaal hier de primaire focus. Voordat de film begint te hoppen tussen landen en subplots. We ontmoeten de Mello’s collega, Carolina Larriera, in het VN-hoofdkwartier van Bagdad. De manier waarop het duo naar elkaar kijkt. Het is duidelijk dat ze romantisch betrokken zijn, maar verdere uitleg zal moeten wachten. 

Sergio 2020
Sergio 2020
Sergio 2020
Sergio 2020
Sergio 2020
Originele titel Sergio
IMDb Rating 6.2 537 Beoordelingen
TMDb Rating 7.2 73 Beoordelingen

Regisseur

Greg Barker
Regisseur

Cast

Wagner Moura isSérgio Vieira de Mello
Sérgio Vieira de Mello
Ana de Armas isCarolina
Carolina
Garret Dillahunt isBill von Zehle
Bill von Zehle
Will Dalton isAndre Valentine
Andre Valentine
Bradley Whitford isPaul Bremer
Paul Bremer

Gelijkwaardige titels

Relic 2020
Joker 2019
Inheritance 2020
Parasite 2019
Jojo Rabbit 2019
Abe 2020
Chemical Hearts 2020
Greyhound 2020
Glass 2019
The Occupant 2020
The Outpost 2020
Extraction 2020