Scoob! 2020

Scoob! 2020

May. 15, 2020USAPG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Scoob! 2020 gratis online streamen

Vanaf 15 mei is ‘Scoob 2020‘ te huur in de Verenigde Staten en Canada. De film, gericht op een jonger publiek, was oorspronkelijk gepland om op 15 mei in de bioscoop te verschijnen, maar werd voor onbepaalde tijd vertraagd toen de coronavirus pandemie de bioscopen dwong te sluiten. Het nieuws is een nieuwe dreun voor bioscoopbezitters, die onvermurwbaar zijn tegen pogingen om de levensduur van een film in hun zalen te verkorten. Studio’s zijn gedwongen hun release-kalenders te herschikken. Ze vertragen veel tentpalen en vinden nieuwe releasedatums voor anderen, omdat theaters gesloten blijven zonder duidelijk teken wanneer ze veilig kunnen heropenen. Voor oudere kijkers raad ik de film – The Postcard Killings aan. Dit sprookje is echter voor kinderen.

Het lijkt een contra-intuïtieve beslissing. Overdekte theaters blijven opengaan, zij het langzaam. Bij dit schrijven zijn ze nog steeds in de minderheid door drive-ins, die platenzaken doen; relatief gezien lijden de aantallen multiplexen. Beiden tonen nu bekende VOD-titels, het equivalent van tweede-run-films, maar sommige van de beste drive-ins scoren veelvouden beter dan een jaar geleden met “Avengers: Endgame” en “Pokemon Detective Pikachu“. Overdekte theaters moeten echter te maken krijgen met een publiek dat achterdochtig is tegenover openbare bijeenkomsten en veiligheidsmaatregelen. Zou een nieuwe film niet precies zijn wat exposanten nodig hebben om klanten te lokken?

Het is de perfecte animatiefilm voor de jongste kinderen

Voor het grootste deel hebben studio’s zich ertoe verbonden hun belangrijkste films op het grote scherm te houden. Paramount koos er echter voor om zijn romantische komedie ‘The Lovebirds’ aan Netflix te verkopen, terwijl Disney scifi-avontuur ‘Artemis Fowl’ naar Disney Plus, de streamingdienst van de studio, stuurde. “Scoob gratis” werd geregisseerd door Tony Cervone en volgt de beste jeugdvrienden Shaggy, Fred, Velma en Daphne, die samen met Shaggy’s hond Scooby-Doo misdaden oplossen. De stemcast bestaat uit Will Forte, Gina Rodriguez, Zac Efron en Amanda Seyfried.

Het echte gevaar is zelfs als de redenen voor een lage respons geldig waren – het was beschikbaar op VOD, families waren voorzichtig – er is zoveel interesse in heropening dat alles wat uitlekt zeer schadelijk kan zijn. Het is beter om de kans niet te nemen. In het ergste geval: “Scoob!” is een theatraal succes. Het is ongetwijfeld een nog groter risico voor theaters als ‘Scoob!’ geopend en bleek een schot in de roos. Dat zou een onbedoelde casestudy voor het VOD-dag-en-datamodel opleveren en exposanten willen geen studio’s munitie voor die strijd meenemen. Het is beter om geen precedent te scheppen.

Scoob! 2020
Scoob! 2020
Scoob! 2020
Scoob! 2020
Scoob! 2020
Originele titel Scoob!
TMDb Rating 10 2 Beoordelingen

Regisseur

Tony Cervone
Regisseur

Cast

Frank Welker isScooby-Doo (voice)
Scooby-Doo (voice)
Zac Efron isFred Jones (voice)
Fred Jones (voice)
Amanda Seyfried isDaphne Blake (voice)
Daphne Blake (voice)
Will Forte isShaggy Rogers (voice)
Shaggy Rogers (voice)
Gina Rodriguez isVelma Dinkley (voice)
Velma Dinkley (voice)
Tracy Morgan isCaptain Caveman (voice)
Captain Caveman (voice)
Ken Jeong isDynomutt
Dynomutt
Kiersey Clemons isDee Dee Skyes (voice)
Dee Dee Skyes (voice)
Eli Ray isYoung Fred (voice)
Young Fred (voice)
Mark Wahlberg isBlue Falcon (Voice)
Blue Falcon (Voice)

Gelijkwaardige titels

Selfie Dad 2020
Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 2019
Fearless 2020
Alita: Battle Angel 2019
Deadpool 2 2018
Black Panther 2018
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 2018
The SpongeBob Movie: Sponge on the Run 2020
Superman: Red Son 2020
Pokémon Detective Pikachu 2019
The Secret Garden 2020
Terminator: Dark Fate 2019