Resistance 2020

Resistance 2020

Mar. 27, 2020UK120 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Resistance 2020 gratis online streamen

Resistance 2020 is een historisch drama met coole acteurs. Terwijl Resistance naar het hoogtepunt toe groeit, krijgen Marcel Marceau’s liefdesbelang en medelid van het verzet Emma (Clémence Poésy) nog een laatste rustig moment waarop ze hem eraan herinnert dat hij, toen ze elkaar ontmoetten, helemaal over zichzelf en zijn kunst ging voordat hij voor Joodse weeskinderen zorgde en zijn talenten inzetten voor een hoger doel. Op dat moment was hij bezig een legendarische smokkelaar van deze bovengenoemde wezen te worden. Dit is een geweldige historische film. Ik hoop dat alle liefhebbers van geschiedenis het leuk zullen vinden. Capone 2020-film zal aan uw verwachtingen voldoen. Is geweldig.

Iedereen haat mimespelers, we zijn ertoe gebracht te geloven. Maar dit is niet waar, of in ieder geval niet helemaal waar. In de training van acteurs is mime een belangrijke aangeleerde vaardigheid. En er is mij verteld dat elke jonge acteur, na een periode van grondige training, lang een geheim verlangen met zich meedraagt ​​om in een rol te worden gegoten die hen op de een of andere manier in staat zal stellen hun geleerde mime-vaardigheden echt te laten zien, ondanks het feit dat iedereen mimes haat . Het is een merkwaardige positie. Je leert veel interessante dingen uit deze video. Dit zijn natuurlijk historische curiosa.

Een van de beste drama’s die ik ooit heb gezien

Dit is ook waar Resistance zijn primaire antagonist Klaus Barbie (Matthias Schweighöfer) introduceert. Zonder acht te slaan op de kloof die het veroorzaakt tussen hem en zijn vrouw en hun pasgeboren kind. Hij is niet per se een volledig gevormd personage, wat misschien een goede zaak is. Er is geen reden om hem buiten de oppervlaktewaarde te verkennen, maar het resultaat is een soort bootleg Hans Landa zonder de misselijkmakende charme. Dit wordt des te duidelijker gemaakt door een relatief effectieve martelsequentie die meer gewicht zou hebben als we om een ​​van deze personages zouden geven.

Wanneer we Jesse Eisenberg (nu halverwege de dertig, overigens) voor het eerst in ‘Resistance’ zien, draagt ​​hij een Charlie Chaplin-snor en voert hij mime uit. Zijn boze vader, een koosjere slager, achtervolgt hem een ​​steegje in. ‘Kijk naar jou, verkleed als Hitler en optredend in een bordeel.’ Eisenbergs karakter, Marcel, corrigeert hem over de Hitler / Chaplin-verwarring en verduidelijkt verder dat het eerder een cabaret is dan een bordeel. Het is 1938. De plaats is Straatsburg, Frankrijk.

Resistance 2020
Resistance 2020
Originele titel Resistance
IMDb Rating 5.9 1,223 Beoordelingen
TMDb Rating 7.5 39 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Gelijkwaardige titels

Inheritance 2020
Greyhound 2020
Parasite 2019
Made in Italy 2020
The Way Back 2020
The Postcard Killings 2020
Doctor Sleep 2019
The Secret Garden 2020
Abe 2020
I Still Believe 2020
Fifty Shades Freed 2018
Bloodshot 2020