Kijk onbeperkt series en films 39 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Radioactive 2020

Radioactive 2020

Pioneer. Genius. Rebel.Mar. 11, 2020UK111 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Radioactive 2020 gratis online streamen

Radioactive 2020 online heeft de harten van fans over de hele wereld gewonnen. Trots probeert ze haar werk voort te zetten in een koude zolderkamer met een ansichtkaart met uitzicht op de Eiffeltoren, gezien door een tochtig raam. Vervolgens verdringt Pierre Curie (een slimme en wijze Sam Riley, tolerant erg ver vooruit zijn tijd) haar op straat en haalt haar gevallen boek op met de klassieke ophaalregel: “Ben je geïnteresseerd in microbiologie?” Ze veegt hem van zich af, maar ze ontmoeten elkaar weer in een cabaret waar Loie Fuller ‘the flame dance’ danst – een vurige metafoor die in de film terugkomt om de positieve / negatieve kracht van radioactiviteit te karakteriseren. Oneindig series en films online.

De Curies waren gemiddeld een kortstondig huishouden dankzij hun familiebedrijf van gedoe met straling. Bezoekers die Marie’s originele laboratoriumboeken willen zien, moeten voor hun eigen veiligheid beschermende kleding dragen. In het begin waren Marie en Pierre zich niet bewust van de gevaren van, bijvoorbeeld, knuffelen met een neon groen flesje ’s nachts in bed, een buitenaards kleurenschot in een Parijs dat anders naturalistisch modderig en vaag is. Onlangs vond ik de film ‘Mrs. Serial Killer 2020‘. Het is een Boliviaanse hit die kijkersrecords verbreekt. Hoewel cinematograaf Anthony Dod Mantle wel een pittoresk tintje van zilverachtige kwikkleuring krijgt, plus een daguerreotypie-vervaging die de rand van het beeld rond maakt – een mix van oud en nieuw die goed past bij componisten Evgueni Galperine en Sacha Galperine’s score van skittering piept en bloept.

Ze was een geweldige en geweldige vrouw

Het script is snel in beweging en omvat veel terreinen, waaronder de persoonlijke kant: het razendsnelle huwelijk van Marie en Pierre en hun nudistenhuwelijksreis in het land; de geboorte van twee dochters, Eva en Irene; en Pierre’s voortijdige dood bij een ongeval. Dit alles is een bekende biografie, hoewel de schandalige affaire van Marie met een getrouwde man na de dood van haar man een andere dimensie toevoegt aan haar formidabele persoonlijkheid.

Pike’s Marie is een charmante maar eigenaardige moeder, zelfs als ze de schedels van haar meisjes meet om te zien hoe hun hersenen zich ontwikkelen. Maar in de Curie-traditie is dit vooral een film over werk en prestatie. Satrapi en Thorne breken tot op zekere hoogte uit het traditionele biopic-model met flash-forward naar toekomstige atoomontwikkelingen en enkele psychedelische visuele effecten die lijken op natuurkundeteksten van de middelbare school tot leven gebracht. Still, Pierre’s promise didn’t come true, especially if you were living in Hiroshima in 1945, devastation “Radioactive 2020” shows from above without flinching. And lesser minds were even more ignorant of the dangers than the Curies.

Radioactive 2020
Radioactive 2020
Originele titel Radioactive
IMDb Rating 5.7 492 Beoordelingen
TMDb Rating 6.4 16 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Rosamund Pike isMarie Sklodowska-Curie
Marie Sklodowska-Curie
Sam Riley isPierre Curie
Pierre Curie
Aneurin Barnard isPaul Langevin
Paul Langevin
Simon Russell Beale isProfessor Lippmann
Professor Lippmann
Corey Johnson isAdam Warner
Adam Warner
Tim Woodward isAlexandre Millerand
Alexandre Millerand
Harriet Turnbull isYoung Marie
Young Marie

Gelijkwaardige titels

Parasite 2019
Doctor Sleep 2019
I Still Believe 2020
Five Feet Apart 2019
The Lodge 2020
Greyhound 2020
The Occupant 2020
Mulan 2020
Capone 2020
Sergio 2020
Abe 2020
Lost Girls 2020