Kijk onbeperkt series en films 90 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Parasite 2019

Parasite 2019

Act like you own the place.May. 30, 2019South Korea132 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Parasite 2019 gratis online streamen

De ideale manier om de Zuid-Koreaanse auteur Bong Joon-ho’s bekroonde, internationale box-office-smash te ervaren, is met zo min mogelijk voorkennis. Dus als je dit leest voordat je de film hebt gezien, en je bent erin geslaagd om de wervelwind van publiciteit te vermijden die het heeft getrokken sinds het winnen van de Palme d’Or afgelopen mei, is het misschien eenvoudiger om gewoon te stoppen en rechtstreeks naar de bioscoop te gaan. Omdat, met het risico toe te voegen aan de hype. Parasite 2019 gratis online streamen is echt het soort opmerkelijke ervaring dat het maken van moderne films zo leuk maakt. Ik zag het vorige week voor de vierde keer. Ik ben nu wanhopig op zoek naar de zwart-witversie die Bong onlangs onthulde op het filmfestival van Rotterdam.

Parasite 2019 gratis online, Bong’s nieuwste, naar de maag draaiende, met een Cannes Award bekroonde film, is niet anders. Net zoals hij Snowpiercer – zijn film over klassenrevolutie die zich afspeelt in een dystopie – zijn ‘gangfilm’ noemde, noemde hij Parasite zijn ‘trapfilm’. Het is een film op de bovenverdieping die elke beschikbare sport op de ladder van klassenaspirationalisme onderzoekt. De film begint in het halfkelderappartement van de familie Kim, met ramen die nauwelijks boven de grond turen. Deze productie versloeg het resultaat van de film Star Wars: The Rise of Skywalker 2019.

Geweldige Aziatische productie

Halve kelders zijn typisch Koreaanse ruimtes in stedelijke centra zoals Seoul. Hoewel het Kim-huis stevig onder de grond is, wil het toch ‘geloven dat het boven de grond is’. Hun huis is een architectonisch vagevuur dat net voldoet aan de drempel van acceptabel leven en een passende weerspiegeling van hun psychologische toestand.Door de maker ervan beschreven als “een komedie zonder clowns, een tragedie zonder schurken”. Parasite 2019 is meer Shakespeariaans dan Hitchockian. Het is een verhaal over twee families uit tegengestelde uiteinden van het sociaal-economische spectrum. Verteld met de kenmerkende genre-vloeibaarheid die ervoor gezorgd heeft dat de achtercatalogus van Bong naadloos overgaat van moordmysterie, via monsterfilm naar dystopische toekomstfantasie en verder. Sommigen hebben scènes vergeleken met de Riverdale-serie.

We ontmoeten eerst de familie Kim. Onder leiding van vader Ki-taek (Song Kang-ho) en moeder Chung-sook (Chang Hyae-jin). We zagen ze in hun bescheiden halfkelderhuis. Ze jagen op verloren wifi-dekking en laten hun ramen open om te profiteren van straatmisbruik door insecten. Ze hebben niets anders dan elkaar en een gedeeld gevoel van hard scrabble ondernemerschap. Dus wanneer zoon Ki-woo (Choi Woo-shik) wordt geconfronteerd met een onverwachte kans om een rijk schoolmeisje thuis te vergezellen, laat hij zijn begaafde kunstenaarzus, Ki-jung (Park So-dam), een nepcertificaat halen, blufte zijn weg naar zijn werk en naar het huis van de familie Park.

Parasite 2019 is een geweldige online film

In de openingsscène jaagt familiezoon Ki-woo (Choi Woo-sik) op een Wi-Fi-signaal om weg te jagen. Terwijl de rest van zijn familie pizzadozen vouwt voor geld. Ze lieten de rook van de openbare begassing hun appartement binnen voor een gratis desinfectiemiddel. Ze worstelen om te overleven, maar hebben geluk als Ki-woo een baan krijgt als leraar van de dochter van de rijke familie Park, Da-hae. Het plezier van het begin van de film komt van het kijken naar Ki-woo en de rest van de familie die het parkhuis binnendringen als individuele arbeiders die doen alsof ze elkaar alleen kennen via vage netwerken.

Ki-jung (Park So-dam) wordt kunsttherapeut voor de jonge Da-song, Chung-sook de moeder (Jang Hye-jin) als huishoudster van het Park, en Ki-taek (Song Kang-ho) de vader als hun chauffeur. In het tijdperk van extreme ongelijkheid in rijkdom is het streven en plannen van de Kims zeer herkenbaar: wie zou tenslotte niet op de speen van de rijken zuigen als ze de kans krijgen?

Parasite 2019
Parasite 2019
Parasite 2019
Parasite 2019
Parasite 2019
Parasite 2019
Parasite 2019
Parasite 2019
Parasite 2019
Parasite 2019
Originele titel 기생충
IMDb Rating 8.6 312,495 Beoordelingen
TMDb Rating 8.5 5,414 Beoordelingen

Regisseur

Bong Joon-ho
Regisseur

Cast

Song Kang-ho isKim Ki-taek
Kim Ki-taek
Lee Sun-kyun isPark Dong-ik
Park Dong-ik
Lee Jung-eun isMoon-gwang
Moon-gwang
Chang Hyae-jin isChung-sook
Chung-sook

Gelijkwaardige titels

The Way Back 2020
A Quiet Place Part 2
A Star Is Born 2018
The Gentlemen 2020
Grietje & Hans 2020
Glass 2019
John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019
Wasp Network 2020
The Voices 2020
Coffee & Kareem 2020
The Big Ugly 2020
Guns Akimbo 2020