Kijk onbeperkt series en films 85 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Onward 2020

Onward 2020

Their quest begineth.Feb. 29, 2020USA103 Min.PG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Onward 2020 gratis online streamen

Onward 2020 online komt voort uit een diep persoonlijke plek en nestelt zich op een hartverscheurend uitgangspunt. De mogelijkheid om nog een dag bij een overleden vader door te brengen. De nieuwste Pixar-animatie, Onward is oprecht, strak uitgevoerd en krachtig effectief als zowel een spannend avontuur als een tranentrekker. Maar in vergelijking met de allerbeste output van Pixar, kan dit niet anders dan aanvoelen als tweederangs. Speelt zich af in een wereld waarin magie is verschrompeld door gebrek aan gebruik, waar eenhoorns afval zijn dat vuilnis opruimt. Waar mollige centaurs op vier wielen vertrouwen in plaats van op vier poten te galopperen. Verder is, zoals zoveel Pixar-films ervoor, een handige mix van fantasievol en herkenbaar.

Maar het energieke, popcultuur-zware resultaat voelt verwoed gretig om te behagen. Tot het probeert te rukken aan je hartslag in de inmiddels bekende formule van Pixar Animation. (En natuurlijk staat het idee van een overleden ouder als een cruciaal plotpunt praktisch op pagina één van het Disney-playbook. Mijn 10-jarige zoon gaf hier zelfs commentaar op toen hij na een screening op zaterdagochtend terugliep naar de auto.) De film heeft een episodische structuur. Springen van de ene plek om het ene te halen voordat je naar een andere plek springt om een ​​ander te halen, enzovoort, enzovoort in een reeks ademloze ophaalopdrachten. Er valt niets te bedriegen, we weten goed dat iedereen wacht op de Westworld-serie.

Grappige animatie van Disney

De belangrijkste elementen – een zoektocht, een hernieuwd respect in een antagonistische relatie – zijn bekend bij vrijwel elke Pixar vanaf Toy Story. Maar misschien zijn de dichtstbijzijnde thematische parallellen met Inside Out. Beide foto’s gaan tenslotte over het onderhandelen over een hobbel op de weg van de kindertijd. Maar hoewel Inside Out duizelingwekkend inventief is, voelt Onward gratis streamen soms een vleugje afgeleide. De wereld waarin het zich ontvouwt, is geen miljoen troll-stappen verwijderd van die van Shrek.

Scanlon, die eerder het levendige vervolg “Monsters University” regisseerde, werd geïnspireerd door de dood van zijn eigen vader toen hij nog maar een jaar oud was; zijn broer, die een paar jaar ouder is, had alleen vage herinneringen. Van zijn eigen verlies vertelt Scanlon – met co-scenarioschrijvers Jason Headley en Keith Bunin – het verhaal van twee elfen, blauwharige broers die met hun weduwe moeder woonden in een buitenwijk die ooit vol magie was. Lang geleden was het een plaats van eenhoorns en zeemeerminnen en feeën, schitterend met glooiende, groene heuvels en getint met pixiestof in de lucht. Nu lijkt het veel op … Burbank, eigenlijk, waar The Walt Disney Co. is gevestigd. 

Onward 2020
Onward 2020
Onward 2020
Onward 2020
Onward 2020
Onward 2020
Onward 2020
Onward 2020
Originele titel Onward
IMDb Rating 7.7 9,453 Beoordelingen
TMDb Rating 8 220 Beoordelingen

Regisseur

Dan Scanlon
Regisseur

Cast

Chris Pratt isBarley Lightfoot (voice)
Barley Lightfoot (voice)
Tom Holland isIan Lightfoot (voice)
Ian Lightfoot (voice)
Julia Louis-Dreyfus isLaura Lightfoot (voice)
Laura Lightfoot (voice)
Octavia Spencer isManticore (voice)
Manticore (voice)
Mel Rodriguez isOfficer Colt Bronco (voice)
Officer Colt Bronco (voice)
Ali Wong isOfficer Gore (voice)
Officer Gore (voice)
Lena Waithe isOfficer Spector (voice)
Officer Spector (voice)
John Ratzenberger isConstruction Worker Felix (voice)
Construction Worker Felix (voice)
Tracey Ullman isGrecklin (voice)
Grecklin (voice)
Kyle Bornheimer isWilden Lightfoot (voice)
Wilden Lightfoot (voice)

Gelijkwaardige titels

Trolls World Tour 2020
Downhill 2020
Dolittle 2020
Love Wedding Repeat 2020
Guns Akimbo 2020
The Willoughbys 2020
Jumanji: The Next Level 2019
The Call of the Wild 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
The Gentlemen 2020
Frozen 2
Like a Boss 2020