Kijk onbeperkt series en films 54 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Mrs. Serial Killer 2020

Mrs. Serial Killer 2020

May. 01, 2020106 Min.PG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Mrs. Serial Killer 2020 gratis online streamen

Veel voordat mevrouw Serial Killer zelfs maar begint met doden, zou je willen dat ze gewoon achter haar doel aan ging en zich op jou zou concentreren. Je zou bereid zijn om rustig te komen. Zonder enige strijd te voeren. Ze kan je zelfs eerst martelen; je laat haar. Als ze het verprutst en je laat ontsnappen, keer je terug naar haar hol. Dit is een veel beter voorstel dan zelfs maar één extra minuut van de nieuwe Netflix-film te moeten doorstaan, met Jacqueline Fernandez en Manoj Bajpayee als een koppel uit de hel. Het is tijd om nu ‘All Day and a Night 2020‘ te bekijken. Ik hoop dat het een goede film blijkt te zijn.

Bollywood wordt moorddadig met mevrouw Serial Killer, een ander Netflix-voertuig voor internationale ster Jacqueline Fernandez. Wiens vorige film voor de streamingdienst de afschuwelijke Fast and Furious ripoff Drive was. Gunstig precedent, maar in ieder geval kan mevrouw Serial Killer het niet helpen, maar ziet er goed uit in vergelijking. Is dit ding aan? Sona (Fernandez) zit op de vloer van een kamer waarvan we uiteindelijk leren dat het de kelder is van een kraamkliniek. IV-tassen die er netjes uitzien in sterk gestileerde verlichting wanneer er tientallen aan het plafond hangen. Werven en meters touw om mensen op te binden. En daar heeft ze vast iemand vastgebonden.

Wordt het een hit of een zwakke film?

Van de regisseur van Joker (niet die) en de producer van Happy New Year (precies degene waar je aan denkt), komt een film die op de een of andere manier een lage carrière voor hen vertegenwoordigt. Mevrouw Serial Killer heeft de emotionele complexiteit en de vooruitstrevende houding van een Ekta Kapoor-serie. Op een bepaald moment in de film suggereert het minst moreel twijfelachtige personage dat het ‘raar’ is voor een ongehuwde vrouw om een ​​gynaecoloog te bezoeken.

Sona belt een advocaat die in een chique, onderbelicht kasteel woont, Brij Rastogi (Darshan Jariwala), die haar waardevol advies geeft. De beste manier om de onschuld van haar lieve Joy te bewijzen, is dat iemand (een duwtje) een nieuwe moord pleegt, net als de eerste zes (knipoog). Daarom de wereld ervan overtuigen dat de echte moordenaar nog steeds op vrije voeten is. Ze neemt het ter harte. Ze steelt een fles chloroform van de bovenverdieping van het volledig functionele kraamkliniek en mikt op Anushka (Zayn Marie Khan), die toevallig een zwarte band is in taekwondo. Misschien een groene hoofdband in parkour, wat volgens mij de manier is waarop ze expertise aanduiden bij het rondspringen op gebouwen en zo? Op de een of andere manier slaagt Sona’s slapstick-ontvoering. 

Mrs. Serial Killer 2020
Mrs. Serial Killer 2020
Mrs. Serial Killer 2020
Originele titel Mrs. Serial Killer
TMDb Rating 6.4 22 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

Tenet 2020
The Decline 2020
Ava 2020
John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019
The Invisible Man 2020
Unhinged 2020
Glass 2019
The Occupant 2020
A Quiet Place Part 2
The Hunt 2020
Grietje & Hans 2020
The Turning 2020