Kijk onbeperkt series en films 119 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020

Apr. 12, 2020USA80 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020 gratis online streamen

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge biedt een nieuw perspectief op het bekende Mortal Kombat-verhaal door van Scorpion’s boog de ruggengraat van het verhaal te maken. Hoewel de film sterk begint met het presenteren van de tragedie die Scorpion tot de hellevuur doordrenkte Kombatant maakte die we allemaal kennen en liefhebben. Het duurt niet lang voordat het wordt gehinderd door franchisefanservice en onder het gewicht instort. Deze film en de serie Gangs of London zijn gewoon geweldig.

Hoewel Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge begint met de Warner Bros. Het zet al vroeg de toon met Daffy Duck die toetert en schreeuwt voordat Scorpion tevoorschijn komt en hem lijkt te wurgen. Het is een passende opening voor een film die vaak zo waanzinnig gewelddadig is dat het de gemiddelde Quentin Tarantino-film op Tom en Jerry laat lijken. Het is zeldzaam om bloed als dit in een grote Amerikaanse studio-cartoon te zien. Het verhaal is echter veel dat kijkers waarschijnlijk eerder hebben gezien. Het is eigenlijk een remake van de live-actie Mortal Kombat uit 1995 met een paar kleine veranderingen.

De film begint met het laten zien van de menselijke kant van Scorpion, Hanzo Hasashi (Patrick Seitz). De verwoestende reden waarom hij wraak wil. Naarmate de gebeurtenissen zich ontvouwen, begint de film een ​​opvallende gelijkenis te vertonen met X-Men Origins: Wolverine. Film waarin Scorpion wordt omgevormd tot een moordmachine die iedereen die hem in de weg staat afvalt. Er is zelfs een goedkope scène over waar zijn naam vandaan komt. Het is moeilijk om voor de man te rooten wanneer hij niet veel zwakheden of persoonlijke gebreken heeft. 

Het is een geweldige animatie met zeer brute scènes

De titel suggereert dat het verhaal van het buitenaardse vechtsporttoernooi wordt verteld vanuit het oogpunt van Scorpion, een ondode ninja met een vendetta. En dat is al een tijdje waar. Beginnend met een Wild Bunch-eerbetoon met een schorpioen vechtende mieren, laat het verhaal de kijker vallen in het feodale Japan. Een feodaal Japan trouwens dat veel lijkt op de versie in Kubo and the Two Strings. In het helse Netherrealm kwelt een demon die verdacht veel lijkt op de Satan van South Park Hanzo. “Earth and Blood 2020” is misschien een betere film.

Als er ooit een tijd was om dingen te vertragen en in de franchisemascotte te graven, was het deze film, maar alles wat we ooit zien is hoeveel pijn hij kan verdragen en dan keer op keer uitdelen. Hoe leerde hij zijn nieuwe krachten beheersen? Hoe denkt hij over het verlies van zijn menselijkheid en het worden van een skelet-vuurdemon? De film is niet geïnteresseerd in meer dan huid diep gaan met zijn hoofdrolspeler, dus we komen er nooit achter. De tweede helft van de film wordt een snelle reeks vechtscènes, personagecame’s en plotwendingen van twijfelachtige logica.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Originele titel Mortal Kombat Legends: Scorpions Revenge
IMDb Rating 7.6 2,531 Beoordelingen
TMDb Rating 8.6 172 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Joel McHale isJohnny Cage (voice)
Johnny Cage (voice)
Jennifer Carpenter isSonya Blade (voice)
Sonya Blade (voice)
Jordan Rodrigues isLiu Kang (voice)
Liu Kang (voice)
Patrick Seitz isHanzo Hasashi / Scorpion (voice)
Hanzo Hasashi / Scorpion (voice)
Steve Blum isSub-Zero (voice)
Sub-Zero (voice)
Artt Butler isShang Tsung / Lin Kuei Assasin (voice)
Shang Tsung / Lin Kuei Assasin (voice)
Darin De Paul isQuan Chi (voice)
Quan Chi (voice)
Robin Atkin Downes isKano / Shinnok (voice)
Kano / Shinnok (voice)
Dave B. Mitchell isRaiden / Lin Kuei Warrior (voice)
Raiden / Lin Kuei Warrior (voice)
Ike Amadi isJax Briggs (voice)
Jax Briggs (voice)

Gelijkwaardige titels

Trolls World Tour 2020
The Hunt 2020
Sonic the Hedgehog 2020
Extraction 2020
Guns Akimbo 2020
Frozen 2
The Gentlemen 2020
The Call of the Wild 2020
Dolittle 2020
Bloodshot 2020
Birds of Prey 2020
Enemy Lines 2020