Kijk onbeperkt series en films 76 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Lost Girls 2020

Lost Girls 2020

Mar. 13, 2020USA95 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Lost Girls 2020 gratis online streamen

Liz Garbus, de bekroonde documentairemaker achter films, maakt haar verhalende regiedebuut met de krachtige ‘Lost Girls’ 2020 gratis streamen‘. Het is een emotioneel onderzoek van een van de beroemdste onopgeloste gevallen van het moderne tijdperk. Wanneer non-fictiefilmmakers zich wenden tot regisseurs. Er gaat vaak iets verloren in het proces. Garbus blijkt natuurlijk bij de overgang. Ze tekende een van de beste uitvoeringen in de carrière van de grote Amy Ryan. Het is een heel ander genre dan Stargirl 2020. Nadat ik het boek had gelezen en veel over de zaak wist, was ik sceptisch dat deze tragedie in een effectief drama kon worden veranderd. Garbus trekt het eraf. Ze neemt bij elke bocht slimme beslissingen en vindt een doorlopende lijn in een verhaal. Dat heeft technisch gezien nog geen einde.

Het is het afgelopen decennium een ​​trend geweest voor prestigieuze film- en tv-regisseurs om hun projecten te onderscheiden door sterk te leunen op blauw-en-groen kleurcorrectie. Lost Girls 2020 volgt die visuele formule van Ozark / House of Cards or Spenser Confidential. Die aparte look dient in ieder geval als een duidelijk teken dat regisseur Liz Garbus. Regisseur die al twee decennia documentaires maakt en hier haar verhalende debuut maakt. Ze probeert een nieuw soort verhalen te vertellen, aangezien de film de gebeurtenissen uit de recente geschiedenis nabootst in plaats van ze rechtstreeks weer te geven.

Het leven van deze moeder is erg moeilijk

De manier waarop ze dat doet, is door zich te concentreren op Mari Gilbert (Amy Ryan). Het is een moeder uit Ellenville wiens leven een nachtmerrie wordt als haar dochter Shannan verdwijnt. Het was mei 2010 toen Shannan Gilbert simpelweg verdween. De telefoontjes van haar zus (Thomasin McKenzie) bleven onbeantwoord en de paniek raakte echt toen de politie aan Mari onthulde dat Shannan de avond ervoor een noodoproep had gemaakt vanuit Oak Beach. Hoewel Shannan in paniek was en klonk alsof ze aan het rennen was, kwamen de autoriteiten bijna een uur lang niet opdagen. Shannan was weg. En dat was nog maar het begin van wat Garbus onthult in de allereerste frames is nog steeds een onopgeloste zaak.

Mari Gilbert (Amy Ryan) is een alleenstaande moeder. Ze heeft twee banen om haar dochters te onderhouden. Ze heten Sherre en Sarra. Als haar oudste dochter Shannan, met wie ze minimaal contact onderhoudt, niet komt opdagen voor het avondeten, denkt Mari er niets van. Maar naarmate de dagen verstrijken, wordt het duidelijk dat Shannan vermist is geraakt. De resulterende zoektocht leidt tot de ontdekking van vier lijken. En een onderzoek naar een schijnbare seriemoordenaar.

Wat er daarna gebeurde, veranderde het verhaal van een vermiste jonge vrouw in iets dat jarenlang door echte misdaadfans is geobsedeerd. Tijdens het zoeken naar Shannan werd een lichaam gevonden in een jutezak, maar het was Shannan niet. En het volgende lichaam werd ook niet in een zak bij Ocean Parkway gevonden. Of de volgende. Bekijk Lost Girls 2020 gratis online streamen. We weten het nog steeds niet zeker. We zullen het misschien nooit weten.

Lost Girls 2020
Originele titel Lost Girls
IMDb Rating 6.1 3,616 Beoordelingen
TMDb Rating 6.1 135 Beoordelingen

Regisseur

Liz Garbus
Regisseur

Cast

Amy Ryan isMari Gilbert
Mari Gilbert
Thomasin McKenzie isSherre Gilbert
Sherre Gilbert
Gabriel Byrne isRichard Dormer
Richard Dormer
Oona Laurence isSarra Gilbert
Sarra Gilbert
Dean Winters isDean Bostick
Dean Bostick
Kevin Corrigan isJoe Scalise
Joe Scalise
Miriam Shor isLorraine
Lorraine
Austyn Johnson isYoung Shannan
Young Shannan

Gelijkwaardige titels

Radioactive 2020
Glass 2019
The Voices 2020
The Way Back 2020
All Day and a Night 2020
After We Collided 2020
Inheritance 2020
Underwater 2020
One Night in Bangkok 2020
The Outpost 2020
Earth and Blood 2020
The Banker 2020