Kijk onbeperkt series en films 124 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Jojo Rabbit 2019

Jojo Rabbit 2019

An anti-hate satire.Oct. 18, 2019New Zealand108 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Jojo Rabbit 2019 gratis online streamen

We zijn in Duitsland, of mogelijk in Oostenrijk, als een nederlaag dreigt voor de As-mogendheden. Jojo (Roman Griffin Davis) is een bange kleine 10-jarige jongen. Net opgeroepen voor de Hitlerjugend, pathetisch gretig om erbij te horen, maar bijgenaamd “Jojo Rabbit” door alle wrede kleine nazi-pestkoppen in een weekendkamp. Oneindig series en films online. Dit is omdat hij zijn meedogenloosheid niet heeft bewezen door een konijn te doden. Een granaatongeluk in hetzelfde kamp maakt Jojo uit de Hitlerjugend onbekwaam. Dus brengt hij zijn dagen door op een administratiekantoor dat wordt gerund door Comedy Unthreatening Nazis: Captain Klenzendorf (Sam Rockwell) en Fräulein Rahm (Rebel Wilson).

Kun je je voorstellen dat The Tin Drum is veranderd in een verraderlijk sentimentele satire-lite? Je hebt een idee hoe deze vreselijke film eruit ziet. Een zinloos Hitler-spoofy YA-avontuur met een 12A-certificaat, dat op een onzinnige manier de schattigheid en het optimisme van kleine kinderen accentueert te midden van de vreemd ingebeelde non-horror. Het is een bewerking van de bestseller Caging Skies van Christine Leunens uit 2008 en geregisseerd door en met de getalenteerde Nieuw-Zeelandse komiek Taika Waititi. Directeur die de aanpassing heeft geschreven. Zijn vampierkomedie What We Do in the Shadows was geweldig. Maar dit is flauw en verkeerd beoordeeld. Een coming-of-age-komedie over nazi’s staat niet bepaald op de verlanglijstjes van de meeste studio’s in 2019. Je kunt Arkansas 2020 altijd kijken. Ik beloof je dat je niet teleurgesteld zult zijn in deze film.

Dit is de gekste film die ik ooit heb gezien

“Jojo Rabbit” ontspoort wanneer het uitgangspunt verdwijnt en je begint je af te vragen wat het allemaal betekent. Een kind praat met Hitler en realiseert zich dat joden kunnen dansen – en onderweg is er een tragedie. Dat is het? Ik bleef wachten tot “Jojo Rabbit” meer werd dan een knipoog, een duwtje, een grapje, en als het toch emotioneel probeert te worden in de laatste act, inclusief een toondoof einde voor een nazi-personage gespeeld door Sam Rockwell, Waititi kan niet navigeren door een aantal zeer lastige tonale wateren. Zonder iets weg te geven.

Thuis wordt hij geteisterd door zijn beschermende moeder, Rosie. De vader van Jojo is weg in de oorlog, vermist en zijn zus is dood. Toch is Jojo’s leven ingewikkeld. Wanneer hij beseft dat zijn moeder een Joods joods meisje, Elsa (Thomasin McKenzie), op hun zolder heeft opgevangen. Na een moeizame start maken de twee voorlopig vrienden. Net als de volwassen ziel die ze is, ziet Elsa door zijn Hitleritische bravoure naar het eenzame, bang gemaakte kleine kind.

Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Jojo Rabbit 2019
Originele titel Jojo Rabbit
IMDb Rating 7.9 198,808 Beoordelingen
TMDb Rating 8.2 3,295 Beoordelingen

Regisseur

Taika Waititi
Regisseur

Cast

Roman Griffin Davis isJohannes
Johannes "Jojo" Betzler
Scarlett Johansson isRosie Betzler
Rosie Betzler
Taika Waititi isAdolf Hitler
Adolf Hitler
Sam Rockwell isCaptain Klenzendorf
Captain Klenzendorf
Rebel Wilson isFraulein Rahm
Fraulein Rahm
Alfie Allen isSub-Officer Finkel
Sub-Officer Finkel
Stephen Merchant isCaptain Deertz
Captain Deertz

Gelijkwaardige titels

Bloodshot 2020
Le Mans ’66 2019
Jumanji: The Next Level 2019
Wasp Network 2020
Dolittle 2020
A Star Is Born 2018
After We Collided 2020
Infamous 2020
Extraction 2020
Lost Girls 2020
The Willoughbys 2020
Ultras 2020