Kijk onbeperkt series en films 41 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
I Still Believe 2020

I Still Believe 2020

One love can change your life.Mar. 12, 2020USA115 Min.PG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk I Still Believe 2020 gratis online streamen

Wanhopige omstandigheden vragen om een ​​wonder. Dat maakt de combinatie van het terminale ziekte-romantiek-subgenre met op offer geobsedeerde, op geloof gebaseerde verhalen een voor de hand liggende match. Als zodanig heeft hun fusie nu ‘I Still Believe 2020‘ opgeleverd, een aanmatigend saccharine jong liefdesverhaal. Natuurlijk met de ondertoon van concertfilms van het regisseursduo Andrew en Jon Erwin. Dat is gebaseerd op de carrière en het eerste huwelijk van Christian singer-songwriter Jeremy Camp. Ik kijk absoluut liever naar een goede animatie. Trolls World Tour 2020 is een ideale optie.

Gebaseerd op het boek van de door Grammy genomineerde christelijke singer-songwriter Jeremy Camp. De film vertelt het verhaal van zijn relatie met zijn eerste vrouw, Melissa. Die stierven kort na hun huwelijk aan kanker. Toen Jeremy (KJ Apa, Riverdale) voor het eerst werd gezien, verlaat hij zijn familie in Indiana. Waaronder zijn ondersteunende ouders (Gary Sinise, Shania Twain) en zijn jongere broer met ontwikkelingsproblemen (Reuben Dodd), om naar een christelijke universiteit in Zuid-Californië te gaan.

Geweldig romantisch drama

Bijna onmiddellijk na aankomst ontmoet hij een van zijn idolen, Jean-Luc (Nathan Parsons). De zanger van een succesvolle christelijke rockband, die hem uitnodigt om te helpen tijdens hun campusconcert. Jeremy kijkt backstage naar het publiek en ziet Melissa (Britt Robertson), rapsodisch meezingend met de muziek. Het is liefde op het eerste gezicht. Al snel weet hij zich onhandig voor te stellen. Maar terwijl Melissa duidelijk zijn interesse teruggeeft, compliceert haar toch al hechte, zo niet romantische, relatie met Jean-Luc elke ontluikende relatie die ze met Jeremy zou kunnen hebben.

Het pleit ervoor dat de foto worstelt met zaken als de moeilijkheid om het geloof te behouden wanneer de tragedie zonder duidelijke reden toeslaat. Een van de ontroerende scènes komt wanneer een door verdriet getroffen Jeremy zijn vader vraagt ​​om hem te helpen er iets van te begrijpen. Elke emotie wordt tot het uiterste telegrafisch, met resultaten die meer manipulatief aanvoelen dan beïnvloeden. Het feit dat het een waargebeurd verhaal is, verzacht slechts gedeeltelijk de meer meeslepende aspecten ervan.

I Still Believe 2020
I Still Believe 2020
I Still Believe 2020
I Still Believe 2020
I Still Believe 2020
I Still Believe 2020
I Still Believe 2020
I Still Believe 2020
Originele titel I Still Believe
IMDb Rating 6.4 1,921 Beoordelingen
TMDb Rating 7.3 55 Beoordelingen

Regisseur

Andrew Erwin
Regisseur

Cast

K.J. Apa isJeremy Camp
Jeremy Camp
Britt Robertson isMelissa Henning
Melissa Henning
Melissa Roxburgh isHeather Henning
Heather Henning
Gary Sinise isTom Camp
Tom Camp
Nathan Parsons isJean-Luc Lajoie
Jean-Luc Lajoie
Abigail Cowen isAdrienne Camp
Adrienne Camp
Shania Twain isTerry Camp
Terry Camp
Tanya Christiansen isJanette Henning
Janette Henning
Reuben Dodd isJosh Camp
Josh Camp

Gelijkwaardige titels

Bloodshot 2020
Greyhound 2020
Jojo Rabbit 2019
Arkansas 2020
Motherless Brooklyn 2019
Infamous 2020
Relic 2020
Feel the Beat 2020
Le Mans ’66 2019
Trolls World Tour 2020
Stargirl 2020
Ad Astra 2019