Kijk onbeperkt series en films 86 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Grietje & Hans 2020

Grietje & Hans 2020

A grim fairy taleJan. 30, 2020Canada87 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Gretel & Hansel 2020 gratis online streamen

De afgelopen maand heeft het horrorgenre het bijzonder zwaar op de kin gelegd met het uitbrengen van zo’n direct en intens vergeetbaar. Daarom kunnen mensen begrijpelijkerwijs naar “Gretel & Hansel 2020 gratis” kijken, een film die met weinig voorwoord in de bioscoop wordt gedropt en in het Super Bowl-weekend om op te starten. Stel dat het gewoon een andere film is die bestemd is om in netto-opnametijd van de multiplex te komen en te gaan. In werkelijkheid is dit het soort onopvallende juweeltje waar horrorfans altijd naar op zoek zijn, maar zo zelden vinden. Eentje die slim is bedacht, visueel stijlvol en soms echt griezelig. Voor mensen die niet van horrorfilms houden, raad ik komedies aan – Love Wedding Repeat 2020

Dus misschien is het beste wat je kunt zeggen over ‘Gretel & Hansel 2020 streamen‘, Oz Perkins ‘herziening van het verhaal van de gebroeders Grimm, dat het absoluut geen typische horrorfilm uit januari is. Meer onheilspellend dan opwindend, meer somber dan gewelddadig, en meer geïnspireerd door Robert Eggers en Dario Argento dan wat dan ook in de kanonnen van Hammer en Blumhouse, “Gretel & Hansel” is een stijlvolle, indrukwekkend ogende poging om wat arthouse-horrorgevoelens naar het multiplex te brengen , onder dekking van een PG-13 sprookjesriff. 

Ieder van jullie kent dit sprookje zeker, maar zeker niet in deze versie!

Gretel & Hansel online” is de derde film van regisseur Osgood Perkins, wiens eerdere inspanningen onder meer “The Blackcoat’s Daughter” en “I Am the Pretty Thing That Lives in the House” waren. Geen van deze films werkte behoorlijk voor mij, geef ik toe, maar ze deden genoeg om te suggereren dat hij een intrigerende nieuwe regisseursstem was die duidelijk op het punt stond iets echt interessants te doen zodra hij het juiste materiaal in handen kreeg. Met deze film heeft hij dat gedaan en de resultaten zijn vaak verrassend goed. Het scenario van Rob Hayes neemt het bekende verhaal en vindt een frisse benadering.

Lillis speelt Gretel met een gedempte intensiteit en laat haar woorden en blik in onverwachte richtingen afdwalen. Na veel omzwervingen, hongerklachten en een gedeelde psychedelische ervaring na het eten van wat paddenstoelen. De twee kinderen komen op een open plek een verrassend modern A-frame huis tegen. Binnen is voor niemand een gigantisch banket weggelaten. Hier wonen is de mysterieuze Holda. Een oudere man met scherpe tong van verschillende koudgeperste sappen. Ze kijkt Hansel aan met duidelijke bedoelingen. Ze snuffelde aan zijn haar en likte praktisch haar lippen terwijl ze hem aanmoedigde om steeds meer te eten. Grietje met veel meer vage. Holda begint zich een weg te banen onder de huid van Grietje.

Grietje & Hans 2020
Grietje & Hans 2020
Grietje & Hans 2020
Grietje & Hans 2020
Grietje & Hans 2020
Grietje & Hans 2020
Grietje & Hans 2020
Grietje & Hans 2020
Originele titel Gretel & Hansel
IMDb Rating 5.3 8,703 Beoordelingen
TMDb Rating 6.4 233 Beoordelingen

Regisseur

Oz Perkins
Regisseur

Cast

Ian Kenny isMounted Knight
Mounted Knight
Abdul Alshareef isAnother Knight
Another Knight
Jessica De Gouw isYoung Holda
Young Holda
Manuel Pombo isAnother Knight
Another Knight

Gelijkwaardige titels

Lost Girls 2020
The Invisible Man 2020
The Pale Door 2020
Infamous 2020
Spenser Confidential 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Onward 2020
Battlefield 2025
John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019
Doctor Sleep 2019
Bad Boys for Life 2020
Ghosts of War 2020