Kijk onbeperkt series en films 63 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Fantasy Island 2020

Fantasy Island 2020

Feb. 12, 2020USA109 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Fantasy Island 2020 gratis online streamen

De mysteries stapelen zich sneller op in deze schlock-thriller dan de lichamen in de laatste film van regisseur Jeff Wadlow. Fantasy Island 2020 gratis online streamen. Maar één vraag blijft onopgelost wanneer de credits rollen. Voor wie is deze film in hemelsnaam? Gebaseerd op een populaire Amerikaanse tv-show uit eind jaren 70. Het is een nieuwe voorstelling die een campy-fantasie verandert in een donkerdere, moeilijk te definiëren mix van The Cabin in the Woods, Westworld en Lost. Het is een vreemd beest. Nooit volledig toegewijd aan springerige horror, trippy sci-fi of zeepachtig melodrama. In plaats daarvan doet het een onhandige poging om alles te doen. Het neemt zichzelf veel te serieus, maar met zo’n goofy ernst dat het je bijna wint.

Terwijl filmische gedachten over Valentijnsdag van nature afdrijven naar eenvoudige liefdesverhalen en romantische komedies, is de vakantie al lang een vruchtbare periode gebleken voor het uitbrengen van horrorfilms. De versie uit 1931 van “Dracula” kwam bijvoorbeeld uit. Het debuteerde op Valentijnsdag en werd aanvankelijk gepromoot als een bizarre romance. Tientallen jaren later was “Silence of the Lambs” ook op die dag beroemd in de theaters. En er zijn zelfs horrorfilms die specifiek rond de vakantie zelf zijn gebaseerd. Er is echter niets zoals The Gentlemen 2020.

Wat zijn je fantasieën?

De verwaandheid blijft ongeveer hetzelfde als in de originele serie. Quests komen aan op een tropisch eiland en verwachten dat hun fantasieën worden gerealiseerd. Maar voor een prijs die ze misschien niet kennen. Aan de touwtjes trekken is meneer Roarke (Michael Peña), een witgeschikt, wijsheidsspuwend raadsel wiens motivatie een mysterie is. Zijn laatste lichting gasten heeft verschillende problemen om door te werken, van het wreken van een bullebak op de middelbare school tot het opnieuw bezoeken van een mislukte romance. 

Daarom denk ik dat het volkomen logisch is dat een horroritem als ‘Fantasy Island 2020 gratis streamen‘ op Valentijnsdag verschijnt in de hoop een paar dollar te verdienen aan stellen die op zoek zijn naar iets om te doen. Helaas blijven ze veel beter thuis met een pan macaroni en kaas. Een film die aantoonbaar slechter is dan de films die ik in deze paragraaf heb aangehaald en die in zijn geheel minder rauwe terreur bevat dan “Sonic the Hedgehog” gedurende vijf minuten van zijn speeltijd.

Als het nieuwste aanbod van Blumhouse. Het succesvolle productiebedrijf achter Get Out, Split, Happy Death Day en The Invisible Man. Er is iets te bewonderen in zijn ambitieuze agenda die een bescheiden budget van $ 7 miljoen tot lovenswaardige lengtes uitstrekt. Maar de scenario’s die hij bedenkt met co-schrijvers Chris Roach en Jillian Jacobs zijn niet zo sappig als hij lijkt te denken. De film ontrafelt zich terwijl het op weg is naar de spectaculair belachelijke finale. Het is voor niemand een fantasiescenario.

Fantasy Island 2020
Fantasy Island 2020
Fantasy Island 2020
Fantasy Island 2020
Originele titel Fantasy Island
IMDb Rating 4.6 6,173 Beoordelingen
TMDb Rating 4.9 161 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

The Hunt 2020
Behind You 2020
The Rental 2020
The Wretched 2020
Dolittle 2020
Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge 2020
Annabelle Comes Home 2019
Jumanji: The Next Level 2019
Brahms: The Boy 2
The Invisible Man 2020
The Voices 2020
Doctor Sleep 2019