Kijk onbeperkt series en films 62 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Extraction 2020

Extraction 2020

When the mission ends, redemption beginsApr. 24, 2020USA116 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Extraction 2020 gratis online streamen

Extraction 2020‘ is gebaseerd op een grafische roman die is geschreven. Nu aangepast door, “Avengers: Endgame” co-regisseur Joe Russo als hoofdrolspeler voor Thor zelf, Chris Hemsworth. Ontdaan van zijn blonde lokken, zijn machtige hamer en zijn gevoel voor humor, speelt Hemsworth een huurmoordenaar voor superhelden, genaamd Tyler Rake. Met een dergelijke naam kun je op een bepaald moment tijdens de looptijd van 116 minuten je laatste geld inzetten. ‘Enemy Lines 2020‘ is ook een zeer interessante film. Toont de interessante geschiedenis van onze buren.

Tyler neemt een slechterik mee met het tuininstrument dat zijn naam draagt. Het is een gruwelijke moord, recht door de ogen van een van de honderden vervangbare extra’s. Zo’n grotesquerie geeft aan hoe hard de R-rating zal zijn op deze Netflix-release; hoofden worden slecht behandeld, gebroken botten steken uit en lichamen worden uit gebouwen gegooid en doorzeefd met kogels. Niet dat ik klaag, let wel, gezien hoe welkom het is dat stuntcoördinator-gedraaide regisseur Sam Hargrove het bloedbad omlijst in goed bewerkte, gemakkelijk te volgen stukken. Ik laat je hier gewoon weten waar je aan begint.

Tyler Rake komt in een interessante productie

Tyler Rake drinkt en hij vermoordt mensen. Kras dat – Tyler Rake drinkt en hij knalt Oxycontin en hij vermoordt mensen. Er is een soort PTSS-doodswensstoofpot die in zijn schedel borrelt en die in een hut in Australië woont die, ondanks de toestand van zijn geestelijke gezondheid, verbazingwekkend genoeg niet vol staat met lege Chinese meeneemcontainers en drankflessen, in tegenstelling tot de deprimerende krotten Punisher en verschillende Liam Neeson-personages leven erin. Hij heeft niets te verliezen. Dat maakt het werk van Tyler om zichzelf te bewapenen en halsstarrig in moeilijke situaties terecht te komen veel gemakkelijker. Hij kan je vermoorden met een koffiemok en een hark in je gezicht stoppen, niet zoals Sideshow Bob, maar het puntige einde eerst. Hij zal je ballen GRIJPEN en trekken.

Het evenement van de titel betreft Ovi Mahajan (Rudhraksh Jaiswal), de tienerzoon van een gevangengenomen gangster uit Mumbai. Hij is ontvoerd door de rivaal van zijn vader, Amir (Priyanshu Painyuli), die Ovi’s beschermer Saju (Randeep Hooda) in levensgevaar brengt. De oudere Mahajan kan het losgeld niet betalen omdat zijn financiën bevroren zijn, maar zijn syndicaat huurt nog steeds Rake om zijn kind te redden. Deze nieuwste missie komt onder de aandacht van de dronken Aussie dankzij zijn collega, Nik Khan (Golshifteh Farahani). Het percentage voor mislukking is hoog, maar het is niet onoverkomelijk. Bovendien heeft Rake het geld nodig en heeft hij een doodswens. Dat laatste kan iets te maken hebben met de wazige flashbacks die tijdens de eerste helft van ‘Extractie’ worden afgewisseld.

Extraction 2020
Extraction 2020
Extraction 2020
Extraction 2020
Extraction 2020
Extraction 2020
Extraction 2020
Extraction 2020
Extraction 2020
Extraction 2020
Originele titel Extraction
IMDb Rating 7.0 19,254 Beoordelingen
TMDb Rating 7.4 585 Beoordelingen

Regisseur

Jon Mallard
Regisseur

Cast

Gelijkwaardige titels

The Decline 2020
Spenser Confidential 2020
Joker 2019
I Still Believe 2020
The Turning 2020
Coffee & Kareem 2020
Downhill 2020
Enemy Lines 2020
Fifty Shades Freed 2018
The Tax Collector 2020
Parasite 2019
Train to Busan 2