Kijk onbeperkt series en films 57 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Escape from Pretoria 2020

Escape from Pretoria 2020

Break out before it breaks you.Mar. 06, 2020UK101 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Escape from Pretoria 2020 gratis online streamen

De ietwat politieke gevangenisthriller “Escape From Pretoria 2020” werkt het beste wanneer actie op het scherm gericht is op Daniel Radcliffe. Hij speelt de echte Zuid-Afrikaanse politieke gevangene Tim Jenkin. Natuurlijk als hij een team van blanke gevangenen leidt bij het uitbreken van de Pretoria Maximaal beveiligde gevangenis. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in V Wars. Dit is een serie over vampiers.

Blanke anti-apartheidsactivisten ontsnappen uit het niet-alkyraz in Escape From Pretoria. Francis Annan’s verslag van een echte jailbreak uit 1979 in Zuid-Afrika. Hun zaak was rechtvaardig en hun methoden ingenieus. Maar naarmate de spanning stijgt in het vertellen van deze film, begint men zich af te vragen. Waarom bonken ze niet gewoon die eenzame, incompetente nachtelijke cipier op zijn hoofd en gebruiken ze zijn sleutels om al hun kameraden ook uit de pen te halen? Ster Daniel Radcliffe wordt hier de grootste trekking. De focus van de foto op planning en genre-mechanica boven persoonlijkheden kan de aantrekkingskracht van zijn fans beperken. Ik geef echter de voorkeur aan film – The Banker 2020.

Dat is niet echt een spoiler, want ‘Escape From Pretoria gratis streamen‘ is gebaseerd op een echte gevangenisuitbraak. Dat leidde tot een tientallen jaren durende internationale klopjacht. Toch is het moeilijk te geven wat er gebeurt met Jenkin en mede-samenzweerders Stephen Lee (Daniel Webber) en Denis Goldberg (Ian Hart). Zelfs als je weet hoe hun verhaal zal eindigen, en hoewel “Escape from Pretoria online” een aantal welvarende en visueel dynamische pre-breakout prep-scènes bevat.

Daniel in een andere rol dan Harry Potter

Kijkers die deze ongewoon low-tech vinden, zullen in de tweede helft van de film veel kansen hebben om te observeren hoe deze uitbraak vandaag nooit had kunnen gebeuren. Beveiligingscamera’s zouden het bijvoorbeeld onmogelijk hebben gemaakt; het hoogtechnologische ding in de gevangenis lijkt de grote knop te zijn die via een motor- en fietsketting een gesloten deur aanstuurt. Als u de knop niet kunt bereiken, kunt u de ketting waarschijnlijk gewoon uit zijn uitrusting halen. 

Die bewaker wordt niet gebruikt voor een komisch effect. Het is dus moeilijk te zeggen waarom de foto hem zo onbedreigend maakt. Toch blijft het voor een kijker die accepteert dat betrapt worden een mogelijkheid blijft. Annan vindt wel de gebruikelijke manieren om spanning te genereren. Hij en co-scenarioschrijver L.H. Adams bedenken slimme manieren om ze op te lossen. Als ze nu maar een paar regels hadden opgenomen om uit te leggen waarom de climax zich midden op de dag voordoet. Met het straatleven in volle bloei, terwijl Pretoria Central Prison zich gedraagt ​​alsof het 3 uur ’s nachts is.

Escape from Pretoria 2020
Escape from Pretoria 2020
Escape from Pretoria 2020
Escape from Pretoria 2020
Originele titel Escape from Pretoria
IMDb Rating 6.7 5,339 Beoordelingen
TMDb Rating 6.7 71 Beoordelingen

Regisseur

Francis Annan
Regisseur

Cast

Ian Hart isDenis Goldberg
Denis Goldberg
Daniel Webber isStephen Lee
Stephen Lee
Mark Leonard Winter isLeonard Fontaine
Leonard Fontaine
Adam Ovadia isVan Zadelhoff
Van Zadelhoff
Stephen Hunter isPeter Jenkin
Peter Jenkin
Jeanette Cronin isMary Jenkin
Mary Jenkin
Adam Tuominen isJeremy Cronin
Jeremy Cronin

Gelijkwaardige titels

A Quiet Place Part 2
One Night in Bangkok 2020
Spenser Confidential 2020
The Lodge 2020
Doctor Sleep 2019
Arkansas 2020
Dangerous Lies 2020
The Decline 2020
Wasp Network 2020
Inheritance 2020
Train to Busan 2
Grietje & Hans 2020