Kijk onbeperkt series en films 60 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Earth and Blood 2020

Earth and Blood 2020

Apr. 17, 2020France80 Min.TV-MA
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Earth and Blood 2020 gratis online streamen

De setting is een afgelegen zagerij, waarvan we denken dat het de locatie zal zijn voor een belegering. “Earth and Blood 2020” is een geweldige film met geweldige acteurs. De eigenaar is Saïd (Sami Bouajila) die daar woont met zijn tienerdochter Sarah (Sofia Lesaffre). Misschien heeft hij, tegen beter weten in, een baan gegeven aan Yanis (Samy Seghir), een onrustige jongeman die voorwaardelijk is vrijgelaten wegens een kleine overtreding. Maar Yanis verbergt een enorme voorraad cocaïne in de molen, die onlangs is gestolen door zijn halfbroer, en al snel verschijnt de meedogenloze meedogenloze bendeleider Adama (Eriq Ebouaney) met zijn zwaarbewapende bemanning, die zijn koopwaar terug wil. Voor geïnteresseerden raad ik de Poolse film “365 days” aan.

Cut to Said (Sami Bouajila), vers van een CAT-scan. Slecht nieuws. Carcinoom. Hij stopt om zijn schoonzus te zien. Een personage dat we nooit meer in de film zien. Wat ons uiteindelijk doet afvragen waarom de scène zelfs in de film voorkomt. Hij vertelt haar dat hij de houtzagerij die hij bezit, moet verkopen, die haar vader vroeger bezat. Ze zal haar laten knippen, verzekert hij haar, achteraf volkomen overbodig. Ondertussen ontmoet een van Said’s idiote medewerkers, Yanis (Samy Seghir), zijn halfbroer, een van de dieven die niet is gestorven in de openingsscène. De dief die niet stierf in de openingsscène, heeft besloten de drugs niet aan de Lord of the Drugs over te dragen, en Yanis zal ze voor hem verbergen. Het is geen goed idee, want de Lord of the Drugs, Adama (Eriz Ebouaney) is een echte nekbreker. 

Een thriller waar je hart sneller van gaat kloppen

Net zoals Tsjechov zei dat een wapen dat in bedrijf één is geproduceerd, in bedrijf twee moet worden afgevuurd. Wat moet er gebeuren met een dodelijk scherp roterend zaagmolenblad dat is geproduceerd als een actiethriller? Maar wanneer het onvermijdelijke arriveert. Het is niet ingenieus of climactisch genoeg en het is alsof Leclercq geen idee heeft hoe hij dat precies moet spelen. De personages zijn te snel getekend om er echt in te kunnen investeren. De film staat en valt door zijn actie, en voor mij heeft hij niet de vuurkracht, ondanks het oorverdovende vuurgevecht. Het voelt als de ingekorte versie van een veel langere en meer doordachte film.

Over pulp gesproken, terug bij Said’s zagerij, zegt Said niet tegen zijn slechthorende dochter Sarah (Sofia Lesaffre) dat hij ziek is. Said neemt contact op met de man die de molen wil kopen. Yanis maalt wat rond, totdat Said de cocaïne vindt. Said belt vervolgens de politie, die naar buiten komt om te onderzoeken. Het einde – nee! Dat is een leugen. Zei de politie niet. In plaats daarvan haalt hij zijn jachtgeweer en scheten een beetje streng en serieus, en wacht tot een van de beslist niet-diplomatieke vertegenwoordigers van de nekbreker verschijnt, gevolgd door de halsbreker zelf, met vijf van zijn goons, waardoor Said en zijn dochter in gevaar worden gebracht en de zagerij, waarvan de verkoopwaarde mogelijk zou dalen als een van de verschillende scherpe en puntige werktuigen ervan op mensen zou worden gebruikt in plaats van boomstammen.

Earth and Blood 2020
Originele titel La terre et le sang
IMDb Rating 5.3 152 Beoordelingen
TMDb Rating 6.6 100 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019
The Voices 2020
Hard Kill 2020
The Immortal 2019
The Tax Collector 2020
Motherless Brooklyn 2019
The Silencing 2020
Coffee & Kareem 2020
Extraction 2020
Doctor Sleep 2019
Bad Boys for Life 2020
Birds of Prey 2020