Kijk onbeperkt series en films 91 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Dreamkatcher 2020

Dreamkatcher 2020

Let the nightmare begin.Apr. 28, 2020USA85 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Dreamkatcher 2020 gratis online streamen

‘Dreamkatcher’ is geen typische slasher-film. Het is ook geen bloedstollende, groteske krijs. Wat het is, is een combinatie van horrorelementen gesplitst met een gelikte thriller-verhaallijn. Dit gaat gepaard met een indrukwekkende castprestatie. Het debuutproject van Kerry Harris is niet te verwarren met Lawrence Kasdans ‘Dreamcatcher’. Het is een verbluffend, vreselijk verprutste bewerking van de gelijknamige roman van Stephen King. Koppel dit aan een prachtig artistieke en eigenzinnige hut in de bossen van Bovina, New York, en een griezelig mooie originele partituur van Joseph Bishara. Die ook schittert als de nachtmerrieachtige bezoeker. Je hebt een film die, hoewel niet bijzonder eng. Biedt zeker genoeg om kijkers geboeid te houden. Het doet dit door een veelvoud aan Horror-elementen te combineren, van hatchet-hakken tot bezit, met spanning en koude rillingen, evenals enkele afgehakte vingers.

Kort daarna blijkt een vrouw (Jules Willcox) doodgescheurd te zijn door een mysterieus kind in een schilderachtig huis op een pittoreske locatie, bij voorkeur in de staat. Behalve deze sereniteit en de vrede is eigenlijk een lijkwade voor iets puur sinister en kwaad. Het verhaal op het scherm weergeven. De cast doet uitstekend werk in hun rollen, met name de schattige Wojtak-Hissong als Josh. Hoog op de coattails van zijn hoofdrol in de echt bizarre The Banana Splits Movie van 2019. De jonge acteur gaat verder waar hij was gebleven en biedt hier een fenomenaal griezelige uitvoering. Wojtak-Hissong slaagt erin zijn karakter nuance te geven en is even lief, spookachtig en dodelijk als hij een jonge man portretteert die zijn moeder heeft verloren en wanhopig op zoek is naar haar terug. Sommige scènes doen me denken aan de film Jojo Rabbit.

Dit is een geweldige en enge bewerking van de roman

Luke (Henry Thomas), zijn vriendin, Gail (Radha Mitchell) en zijn achtjarige zoon, Josh (Finlay Wojtak-Hissong) arriveren in het afgelegen vakantiehuis om even te ontsnappen aan het bruisende stadsleven. Minder dan een dag om daar te blijven, krijgt Luke een telefoontje om terug te gaan naar de stad en Gail en Josh achter te laten, wiens relatie behoorlijk rotsachtig is, aangezien de laatste de dood van zijn moeder nog niet heeft verwerkt. Bekijk Dreamkatcher 2020 gratis online streamen. De horrorelementen bestaan ​​in bijna elk frame. Waaronder Josh ‘introductie waarbij hij zijn naam hoort fluisteren door een onbekende entiteit. Zijn chemie met zowel Mitchell als Shaye is perfect. Het zorgt ervoor dat hun interacties organisch aanvoelen. Er is een wisselwerking tussen Wojtak-Hissong en Mitchell terwijl ze de knikken in hun relaties doornemen. Beiden leveren een volledig geloofwaardige weergave van deze gebeurtenissen. 

Dreamkatcher 2020
Dreamkatcher 2020
Dreamkatcher 2020
Originele titel Dreamkatcher
TMDb Rating 5.5 2 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

Host 2020
Greenland 2020
Fantasy Island 2020
The Pale Door 2020
Glass 2019
Tenet 2020
Escape from Pretoria 2020
Motherless Brooklyn 2019
The New Mutants 2020
The Decline 2020
Extraction 2020
The Rhythm Section 2020