Kijk onbeperkt series en films 63 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Dangerous Lies 2020

Dangerous Lies 2020

Apr. 30, 2020USA96 Min.TV-14
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Dangerous Lies 2020 gratis online streamen

Een van die films waarin niemand een lijk lijkt te ruiken. Dat ontbindt al twee jaar boven de garage. Het is een schijnbaar slimme verdenking van een politieagent over een aanzienlijke erfenis die haar er nooit toe aanzet om de advocaat te vragen die het testament heeft opgesteld. Dangerous Lies zit vol met domme logica. Maar als je je hersenen kunt controleren en meegaat met het belachelijke plotten van een mysteriethriller die zo generiek is als de titel. Gelukkig bleek de film beter te zijn dan Radioactive 2020. Het is het enige waardoor ik het kon bekijken.

Deze saai glanzende inspanning is met gezelschapsefficiëntie geregisseerd door Michael M. Scott, die een epische reeks tv-films op zijn naam heeft staan, een lijst met aanlokkelijke titels als Hitched for the Holidays, Bridal Wave, My Mom’s Letter from Heaven and It’s Kerstlied! (Volledige bekentenis: ik wil ze allemaal zien.) Gevaarlijke leugens hebben helaas geen uitroepteken en verdienen er ook geen. Het lijkt op de entertainmentkeuze tijdens de vlucht die je maakt als je niet om je geeft en nog steeds wacht tot je Xanax begint. Het zal niemand van mening veranderen over de fragmentarische curatie van de originele filminhoud van Netflix.

We nodigen je uit voor een screening met Camila Mendes

Dit perceel is een zeef. Het begint een beetje lekkend, maar spannend genoeg dat we het niet erg vinden. Maar het probeert al snel een tank van 100 liter rode haringen in een borrelglas te dumpen. We besteden daarom de rest van de film aan het proberen om niet over rode haringen te glippen. Kan Katie iemand vertrouwen? Waarom doet haar man zo raar? Probeert de detective haar in de val te lokken? Moet ze de advocaat vertrouwen. Vooral als de advocaat klinkt als het meest betrouwbare personage in de hele film? Waarom is Katies wereld zo klein dat ze blijkbaar geen vrienden of een enkel familielid heeft om in vertrouwen te nemen, dus vertrouwt ze de advocaat toe? Het antwoord is simpel. Omdat de film nog minder functioneel zal zijn dan hij al is, en het is al een enorme lading buldergebrul.

Dangerous Lies 2020 online is een geweldige film met een interessante cast. De luidruchtige gloed van neon ’s nachts duidt op gevaar in een proloog waarin serveerster Katie (Camila Mendes) de nachtploeg aan het werk is in een restaurant in South Chicago, terwijl haar man Adam (Jessie T. Usher) aan een tafel zit en de sociologische theorie in empirisch opzicht oppoetst bedrijfsanalyse voor zijn bedrijfsdiploma. En toch lijkt Kate van hem te houden. Hij wordt op lokaal nieuws een held genoemd wanneer hij een overval in het restaurant verijdelt door de gewapende crimineel met een koekenpan over het hoofd te slaan.

Dangerous Lies 2020
Dangerous Lies 2020
Originele titel Dangerous Lies
IMDb Rating 5.2 2,022 Beoordelingen
TMDb Rating 6.3 133 Beoordelingen

Regisseur

Michael Scott
Regisseur

Cast

Jamie Chung isJulia Byron Lee
Julia Byron Lee
Cam Gigandet isMickey Hayden
Mickey Hayden
Sasha Alexander isDetective Chesler
Detective Chesler
Michael P. Northey isGeorge Calvern
George Calvern
Sean O. Roberts isRay Gaskin
Ray Gaskin
Trevor Lerner isReggie Farrow
Reggie Farrow
Joe Costa isDwight
Dwight

Gelijkwaardige titels

Glass 2019
Lost Girls 2020
Annabelle Comes Home 2019
Parasite 2019
Unhinged 2020
The Tax Collector 2020
The Last Days of American Crime 2020
Extraction 2020
The Invisible Man 2020
Wasp Network 2020
The Voices 2020
Spenser Confidential 2020