Kijk onbeperkt series en films 60 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Color Out of Space 2020

Color Out of Space 2020

Jan. 24, 2020Malaysia111 Min.Unrated
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Color Out of Space 2020 gratis online streamen

Sommige verhalen zijn schijnbaar onmogelijk te vertalen van het ene entertainmentmedium naar het andere. Maar dat is geen reden om het niet af en toe te proberen. Zelfs als de film in kwestie over een onbeschrijfelijke kleur gaat die de vorm aanneemt van aliens. Colour Out of Space 2020 markeert de terugkeer van schrijver en regisseur Richard Stanley na 25 jaar. Hier het korte verhaal van de legendarische weirdo H.P. Lovecraft, schijnbaar onaangedaan over hoe een kleur die niet bestaat op het scherm te zetten. Ik blijf echter bij sportfilms zoals The Way Back.

Gebaseerd op een kort verhaal van sciencefiction-goeroe H.P. Lovecraft, Color Out of Space gaat over wat er gebeurt nadat een meteoriet in de voortuin is geland van een familie uit New England, de Gardners. Het is niet echt een verhaal, dus begrijpelijkerwijs ook geen film. Maar voor schokeffecten zijn de buitenaardse wezens die op de Gardners afdalen bewonderenswaardig grotesk en sommige van de speciale effecten zijn weliswaar huiveringwekkend.

Heel vreemde en specifieke horror

Het is een uitdagend materiaal om aan te passen, maar de aanpak om gewoon met roze tinten te gaan, is prima genoeg als vervanging. Zelfs als het moeilijk is om uit je hoofd te gaan dat je technisch gezien naar een kleur kijkt die heel echt is. Toch kan men stellen dat Color Out of Space altijd bedoeld was om gelezen en niet visueel geabsorbeerd te worden. Hoewel die beelden inderdaad smelten. Hoe langer de film duurt. De personages verliezen hun grip op de realiteit en de tijd, en dat alles in het Technicolor-kleurenpalet van esthetisch aantrekkelijk om naar te kijken naar overweldigend visueel en thematisch, functionerend als een verlengstuk van waanzin en waanzin. Zeggen dat ik geen idee heb waar ik naar keek, zou een understatement zijn. 

De rots heeft amper de grond geraakt wanneer een gemuteerd organisme uit de ruimte hun geest en lichaam infecteert. Het verandert het vredige plattelandsleven van de Gardners in een vreselijke nachtmerrie. Patriarch Nathan Gardner (Nicolas Cage) heeft al genoeg problemen zonder een invasie van monsters. Zijn vrouw Theresa (Joely Richardson) heeft kanker en probeert te herstellen van haar laatste operatieronde. Er is geen vrede in een huis vol vleesetende E.T.’s. Tienerdochter Lavinia (Madeleine Arthur) besteedt haar tijd aan het beoefenen van hekserij en het bedenken van manieren om de eentonigheid van het plattelandsleven te ontvluchten.

Haar broer Benny (Brendan Meyer) ontsnapt aan elke realiteitszin door stoned te blijven. Broertje Jack (Julian Hilliard) wordt gewoon katatonisch. De moeder sterft al, maar als de hel uitbreekt, wordt alles kwaadaardig. Theresa hakt haar vingers af met een slagersmes. Sam de gezinshond wordt gemeen. Bloed stroomt uit alle kranen en wee iedereen die het water drinkt.

Color Out of Space 2020
Color Out of Space 2020
Color Out of Space 2020
Color Out of Space 2020
Originele titel Color Out of Space
IMDb Rating 6.2 14,295 Beoordelingen
TMDb Rating 6.3 160 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Nicolas Cage isNathan Gardner
Nathan Gardner
Joely Richardson isTheresa Gardner
Theresa Gardner
Madeleine Arthur isLavinia Gardner
Lavinia Gardner
Elliot Knight isWard Phillips
Ward Phillips
Brendan Meyer isBenny Gardner
Benny Gardner
Julian Hilliard isJack Gardner
Jack Gardner
Josh C. Waller isSheriff Pierce
Sheriff Pierce

Gelijkwaardige titels

The Rental 2020
It 2 2019
The Grudge 2020
Blood Myth 2020
A Quiet Place Part 2
The Hunt 2020
The Invisible Man 2020
Brahms: The Boy 2
Train to Busan 2
Annabelle Comes Home 2019
Bloodshot 2020
Doctor Sleep 2019