Kijk onbeperkt series en films 143 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Brahms: The Boy 2

Brahms: The Boy 2

Feb. 20, 2020USA86 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Brahms: The Boy 2 gratis online streamen

De hele film Brahms: The Boy 2 online bekijken. Een onhandig getitelde en verbluffend incompetente opvolger van een film die niemand zich herinnert, je geest zal afdwalen. Na het opgeven, en het niet lukken, om wat vaag acceptabel entertainment op het grote scherm te vinden. Het is een golf van vragen die zullen circuleren, variërend van logisch tot existentieel. Een steeds wanhopiger poging om het hoe en waarom te begrijpen van wat ons allemaal naar deze hopeloze plek bracht. Hoe vond iemand een vervolg op The Boy de moeite waard? Waarom leest Katie Holmes geen scripts voordat ze zich aanmeldt? Hoe is een horrorfilm gemaakt door iemand die zo onbekend is met het maken van een horrorfilm? Waarom is dit van belang? De film heeft een klimaat vergelijkbaar met The Witcher gratis streamen.

Er is de laatste tijd een onverwachte minitrend geweest waarin horror-sequels. Geen typisch subgenre, maar creatief gezien verrassend sterk met films als “Ouija: Origin of Evil” en “Annabelle: Creation”, beide beter dan de films die eraan voorafgingen. Misschien was dit de reden waarom iemand dacht dat “Brahms: The Boy 2 gratis streamen” een goed idee was. Deze persoon had het mis. Misschien is dat hard, maar die persoon had in ieder geval ongelijk met deze versie van een vervolg dat zelfs fans van het origineel waarschijnlijk niet echt verwachtten. Aangezien “The Boy 2” aantoonbaar beter werkt – en zelfs een tikje logischer is – als je het origineel niet hebt gezien, als je een van die mensen bent die zich nu afwendt, omdat het einde zal moeten worden verwend om de nieuwe. Je bent gewaarschuwd.

De film is erger dan het eerste deel

Uiteindelijk zullen deze vragen, vermoeid op straat strompelend, frustrerend onbeantwoord blijven – behalve de laatste. Brahms: The Boy II maakt niet uit. Het is een onzorgvuldig gemaakte onzin, zonder emotie of enthousiasme langs een productielijn vervoerd, samengesteld door een team van onelegante charlatans die veinzen voor een genre waarvan ze schijnbaar weinig weten. Ik was teleurgesteld na het bekijken van de film Guns Akimbo 2020. Helaas gebeurt dit soms. Niet elke film is geliefd bij iedereen.

Hoe dan ook, terug naar het verhaal. Na een huisinvasie die gewoon verschrikkelijk is gefilmd, verhuizen een moeder (Katie Holmes), haar man (Owain Yeoman) en hun zoon Jude (Christopher Convery) naar een landgoed dat bekend zal zijn bij fans van het origineel. Eigenlijk verhuizen ze naar een pension op het terrein van dat landgoed. Dat is slechts een van de vele slechte beslissingen hier, want terwijl de setting eigenlijk een effectief element was van de eerste film. Op de eerste dag daar vindt Jude de pop die bekend staat als Brahms begraven in het bos. Altijd een goed teken wanneer uw kind een griezelige pop vindt die begraven ligt met zijn kleren in een kist in het griezelige bos. Maar mama speelt mee. 

Brahms: The Boy 2
Brahms: The Boy 2
Brahms: The Boy 2
Originele titel Brahms: The Boy II
IMDb Rating 4.3 2,076 Beoordelingen
TMDb Rating 5.2 51 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

Bad Boys for Life 2020
The Invisible Man 2020
A Quiet Place Part 2
Hard Kill 2020
The Silencing 2020
The Turning 2020
Infamous 2020
Motherless Brooklyn 2019
The Rhythm Section 2020
Host 2020
Annabelle Comes Home 2019
Parasite 2019