Kijk onbeperkt series en films 74 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Bloodshot 2020

Bloodshot 2020

Being a superhero is in his bloodFeb. 20, 2020China110 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Bloodshot 2020 gratis online streamen

Vin Diesel-fans die niet kunnen wachten op de volgende aflevering van ‘Fast and Furious’, kunnen hun fix krijgen bij ‘Bloodshot 2020 gratis streamen‘. Het is een stripboekaanpassing die een even grote voorstander is van ‘familie’. Maar veel minder bevredigend dan zelfs de slechtste films van de ‘Fast’-franchise. De familie in kwestie is de vrouw van Ray Garrison (Diesel). Man die in gevaar wordt gebracht door de huurling van haar echtgenoot. Als je nu even blindelings de sciencefictionacteur van regisseur Dave Wilson wilt tegenkomen, sluit dan deze recensie nu af. Als de film te moeilijk voor je is, bekijk dan de film Onward 2020 online streamen.

Ray Garrison, het personage van Vin Diesel in ‘Bloodshot 2020 online‘, kan een verre verwant zijn van de Terminators. Ray, een dode soldaat die weer tot leven is gewekt, heeft een nieuwe bloedbaan bestaande uit ‘nanieten’, insectachtige robots die zijn wonden snel genezen. Hij kan zijn gezicht uit elkaar blazen en blijven schieten terwijl het weer in elkaar wordt gezet. Hij is – dit is misschien niet de technische term – geschikt voor Wi-Fi, wat betekent dat hij direct een piloothandleiding kan downloaden en verwerken, net als in “The Matrix”. Die film bracht drie sequels voort; Ik kan alleen maar hopen dat de bloedlijn van “Bloodshot” hier eindigt.

Vin Diesel in een interessante actie

Diesel brengt de juiste balans tussen contemplatie en meatheadness, en Guy Pearce brengt meer overtuiging dan nodig is voor de rol van een wetenschapper die kraait over hoe Ray zijn ‘prototype van een miljard dollar’ is. Van de andere cyborgs van het Pearce-personage – nogmaals, misschien niet de technische term – K.T. (Eiza González) is de enige van verre belangstelling. “Bloodshot” heeft geen metatrucs meer voordat het voorbij is, en David S.F. Wilson, die zijn visuele vocabulaire van Tony Scott en Michael Bay leent, levert actiescènes met zo’n schokkerige continuïteit dat kijkers misschien net zo verward zijn als Ray. Hij verdient echter bonuspunten voor het omarmen van dwaasheid: één auto-ongeluk betreft een vrachtwagen gevuld met meel.

Om nog erger te maken, doen de scenarioschrijvers dat zelfverdedigende meta-ding dat me de verdomde muur opjaagt, waar personages erkennen “hey, we rippen deze specifieke film af” en “hee-hee-hee! Zijn deze genre-tropen die we gebruiken niet echt dom en moe? ” Er zit zo’n onoprechtheid en passief-agressieve lafheid in deze benadering.

Bloodshot 2020
Bloodshot 2020
Bloodshot 2020
Bloodshot 2020
Bloodshot 2020
Bloodshot 2020
Bloodshot 2020
Bloodshot 2020
Originele titel Bloodshot
IMDb Rating 5.7 2,869 Beoordelingen
TMDb Rating 5.8 159 Beoordelingen

Regisseur

Dave Wilson
Regisseur

Cast

Vin Diesel isRay Garrison / Bloodshot
Ray Garrison / Bloodshot
Guy Pearce isDr. Emil Harting
Dr. Emil Harting
Toby Kebbell isMartin Axe
Martin Axe
Sam Heughan isJimmy Dalton
Jimmy Dalton
Talulah Riley isGina DeCarlo
Gina DeCarlo
Lamorne Morris isWilfred Wigens
Wilfred Wigens

Gelijkwaardige titels

Birds of Prey 2020
Guns Akimbo 2020
Five Feet Apart 2019
It 2 2019
Infamous 2020
After 2019
Greyhound 2020
I Still Believe 2020
Grietje & Hans 2020
Onward 2020
Earth and Blood 2020
Joker 2019