Kijk onbeperkt series en films 65 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Behind You 2020

Behind You 2020

Apr. 17, 2020USAR
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Behind You 2020 gratis online streamen

Geschreven en geregisseerd door Andrew Mecham en Matthew Whedon. ‘Behind You 2020‘ betreft twee norse jonge zusters die na de dood van hun moeder onder de hoede van hun vervreemde tante Beth (Jan Broberg) worden gesteld. De jongere zus, Claire (Elizabeth Birkner), praat niet graag met vreemden na het verlies. En klampt zich vast aan haar knuffeldier terwijl oudere zus Olivia (Addy Miller) probeert te helpen met communicatie. De twee hebben veel argwaan over hun tante, die al vroeg zegt dat ze ze daar niet wil hebben, en de buurman Charles (Philip Brodie). Tante Beth vertelt hen dat ze absoluut niet de kelder in mogen of de lift nemen, en daarom is het alleen maar handig als deze bazige gastheer ook een moordenaar blijkt te zijn. Maar er zit veel meer achter dat verhaal. 

Deze horror doet me op sommige plaatsen denken aan de Locke & Key-serie. Behind You is ‘bruikbare horrorfilm’ in alle opzichten van de algemeen betrouwbare, werkmanachtige descriptor. Net als bij Into The Mirror, Amerikaanse remake Mirrors, Oculus. worden. Dat wordt na drie acts het grootste obstakel dat de film moet overwinnen. Grote zus Olivia en kleine Claire zijn na de vroegtijdige dood van hun moeder te gast bij tante Beth. Er zijn regels waaraan u zich moet houden door gesloten deuren te betrekken die ongeopend moeten blijven, vooral de kelder. Olivia trekt nieuwsgierig wat badkamerbehang weg om bedekte spiegels te onthullen, wat ‘nee-nee’ nummer één is. Claire, ooit de zwerver, gaat de kelder in en onthult een spiegel die spreekt als haar moeder. Drie keer een ritueel zingen en hereniging wordt beloofd, maar dat is geen mamma. Zelfs geen beetje.

Deze horrorfilm zal de bioscoopmarkt niet veroveren

Dat de volwassenen in deze film moedwillig dom zijn, zou bijna te verwachten zijn, maar ‘Behind You 2020 gratis‘ lijkt het in ons gezicht te wrijven. Het is niet alleen een dialoog als: “Het zijn niet je bezoekers – het zijn je nichtjes!”, Het zijn allemaal dingen die gebeuren, zodat het verhaal kan blijven doen wat het wil doen. Op een gegeven moment wordt onthuld dat een pistool EN een mes verborgen zijn onder een doek op de achterbank van een auto. Je zou die auto op slot doen als dat jouw zaak was, toch? Niet zo in “Behind You”. De interesse van het script in het verleden wordt een dood gewicht, wat leidt tot saaie emotionele monologen van de volwassenen en later een typische verwijzing naar de handleiding van elke bovennatuurlijke film over hoe om te gaan met de demon in huis. als je van een Latijns-Amerikaanse sfeer houdt, bekijk dan de film Sergio 2020.

Behind You 2020
Originele titel Behind You
IMDb Rating 4.9 77 Beoordelingen
TMDb Rating 10 1 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

Color Out of Space 2020
The Turning 2020
Doctor Sleep 2019
The Hunt 2020
Re-Elected 2020
Dreamkatcher 2020
Deep Blue Sea 3 2020
Annabelle Comes Home 2019
The Lodge 2020
Train to Busan 2
The Pale Door 2020
Ghosts of War 2020