Kijk onbeperkt series en films 138 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Bad Boys for Life 2020

Bad Boys for Life 2020

Ride together. Die together.Jan. 15, 2020USA124 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Bad Boys for Life 2020 gratis online streamen

Je zou een idioot moeten zijn om te geloven dat Sony dacht dat het een goede film had in Bad Boys For Life 2020 online streamen. Het wordt uitgebracht in het midden van de filmische woestenij die januari is. De maand waarin slechte films met weinig tamtam verdwijnen, om nooit meer iets van te horen. Verdorie, zelfs die Fresh Pigeon of Bel-Air-cartoon, “Spies in Disguise”, werd uitgebracht tijdens het Oscar-seizoen. Je zou zeker wat meer release-date liefde verwachten voor de derde inzending van een hitfranchise met Will Smith en Martin Lawrence. Natuurlijk als roekeloze agenten gewapend met komisch geklets en een hoop bijkomende schade. Zijn voorgangers werden tenslotte respectievelijk in april en juli uitgebracht en werden beide geregisseerd door Michael Bay. De opvallende afwezigheid van Bay droeg bij tot mijn vermoeden dat er weinig studio-vertrouwen was in deze functie.

Het kan zijn dat Martin Lawrence bijna tien jaar lang niet in een film heeft gespeeld. Maar hij heeft een speciale plaats in mijn leven. Toen ik zijn gekke komedie Black Knight uit 2001 ging zien, was het de eerste keer dat ik echt lachte met achterlaten na 9/11. Met absolute ernst zal ik eeuwig dankbaar zijn. Dus, terwijl Bad Boys for Life een compleet asinine verhaal heeft, generieke actie, voorspelbare plotbeats, idiote dialoog en echt verwerpelijke politiek, had ik nog steeds een goede tijd. voor die kleinere kijkers raden we echter de Dolittle-film aan. Is de beste optie voor kinderen.

Will Smith komt eraan!

Verrassend genoeg is “Bad Boys For Life gratis” lang niet zo slecht als het openingsdagschema zou aangeven. Het is de beste van de drie films en biedt op een aantal vreemde manieren een correctie op de eerdere afleveringen. In tegenstelling tot het origineel, vindt deze enige diepte in zijn vrouwelijke karakters. In tegenstelling tot de tweede is het geen uitzonderlijk gemene mengelmoes van ‘Freebie and the Bean’ en ‘Scarface’, waarvan de looptijd ongeveer 600 uur duurde. Deze keer zijn detectives Marcus Burnett (Martin Lawrence) en Mike Lowery (Will Smith) meer bewust van hoeveel bijkomende schade ze aanrichten. Ook al moet de laatste er constant aan worden herinnerd om zijn bloedbad te temperen. Ik heb deze ‘vriendelijkere, zachtere Bad Boys’-shtick een minuut niet gekocht, maar dat betekent niet dat ik me verveelde. 

Lawrence, die in één reactie een heel verhaal op zijn gezicht kan vertellen, moet roepen: “Oh shit!” honderd keer in Bad Boys for Life. Elke keer is het grappig om een ​​andere reden. Hij gebruikt een uitroepend ‘Oh shit!’ de manier waarop Rembrandt oliën gebruikte. Als hij als jongeman vertederend was, zou hij op 54-jarige leeftijd het dubbele zijn, met zijn Bad Boys-personage Marcus Burnett. De nieuwe grootvader wil graag met pensioen bij de politie van Miami. Hij heeft een bril nodig voor afstand, is zelden intiem met zijn vrouw en hoort de Barcalounger hem roepen. “Ons hele leven zijn we Bad Boys geweest”, zegt hij op een van de meer vernederende momenten van de film. “Nu is het tijd om goede mannen te zijn.”

Bad Boys for Life 2020
Bad Boys for Life 2020
Bad Boys for Life 2020
Bad Boys for Life 2020
Bad Boys for Life 2020
Bad Boys for Life 2020
Bad Boys for Life 2020
Originele titel Bad Boys for Life
IMDb Rating 7.2 44,382 Beoordelingen
TMDb Rating 6.3 1,150 Beoordelingen

Regisseur

Adil El Arbi
Regisseur

Cast

Will Smith isDetective Mike Lowrey
Detective Mike Lowrey
Martin Lawrence isDetective Marcus Burnett
Detective Marcus Burnett
Nicky Jam isZway-Lo
Zway-Lo
Joe Pantoliano isCaptain Howard
Captain Howard
Theresa Randle isTheresa Burnett
Theresa Burnett

Gelijkwaardige titels

A Quiet Place Part 2
Tenet 2020
Arkansas 2020
Lost Girls 2020
Brahms: The Boy 2
Greenland 2020
Knives Out 2019
Extraction 2020
Earth and Blood 2020
Dreamkatcher 2020
Survive the Night 2020
Glass 2019