Kijk onbeperkt series en films 69 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Arkansas 2020

Arkansas 2020

Kyle and Swin are working their way to the top... ...but the top has other plans.May. 05, 2020USA115 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Arkansas 2020 gratis online streamen

De film Arkansas 2020 is geweldig. In het regiedebuut van Clark Duke leven Kyle en Swin in opdracht van een in Arkansas gevestigde drugsbaron. Ze noemen hem Kikker (Vince Vaughn), die ze nog nooit hebben ontmoet. Die zich overdag voordeed als junior parkwachters. Ze opereren ’s nachts als low-level drugskoeriers onder het toeziend oog van Frog’s proxy’s (John Malkovich en Vivica A. Fox). Swin begint dan aan zijn dagelijkse baan door een relatie aan te gaan met Johnna (Eden Brolin) tegen het bevel om op te gaan. Kyle blijft zijn nachtelijke baan in twijfel trekken door te proberen te achterhalen wie Frog werkelijk is. Als je het te brutaal vindt, kijk dan naar A Secret Love 2020. Je zult het daar niet voelen.

De thriller volgt Kyle (Hemsworth) en Swin (Duke), die werken voor een in Arkansas gevestigde drugsbaron genaamd Frog (Vince Vaughn). Overdag doen ze zich voor als parkwachters, ’s nachts werken ze als drugskoeriers op laag niveau. Hun wereld wordt vervolgens op zijn kop gezet na vele onbeholpen beslissingen, die Kyle, Swin en Johnna (Eden Brolin) rechtstreeks in het vizier van Frog achterlaten. Michael Kenneth Williams, Vivica A. Fox, Chandler Duke en John Malkovich spelen ook een hoofdrol in het regiedebuut van Clark Duke. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Brandon. De trailer begint met Kyle die uitlegt dat “wat veel mensen niet weten over de georganiseerde misdaad in het zuiden, is dat het niet zo georganiseerd is.” In een voice-over zegt hij te werken voor een man die hij nog nooit heeft ontmoet.

Dit is een fantastisch debuut van de jonge regisseur

Hun wereld wordt dan op zijn kop gezet na een te veel onbekwame beslissingen. Kyle, Swin en Johnna bevinden zich direct in het vizier van Frog. Die ze ten onrechte ziet als een bedreiging voor zijn rijk. Gebaseerd op het bestverkopende boek met dezelfde naam van John Brandon, verweeft Arkansas 2020 drie decennia van drugssmokkel in Deep South om de geweldscyclus te verkennen die jonge mannen in criminelen verandert, en oude mannen in legendes.

De laaggeplaatste werknemers vertellen later aan een van Frog’s volmachten (Fox) dat ze denken aan stroomlijning. Terwijl ze zegt dat ze ‘dat niet kunnen’, besluiten Kyle en Swim toch om tegen de bevelen van hun baas in te gaan. Drama volgt wanneer een man Kyle en Swim’s nieuwe carrière-onderneming bedreigt, hoewel ze hem knock-out slaan. ‘Deze twee zouden voor mij moeten werken. Ze zijn ongeveer de ergste vijanden die ik ooit heb gehad’, zegt Frog later over Kyle en Swim. ‘Ik heb nooit gevraagd dat mijn leven een geweldig verhaal zou worden, maar dat is wat er hier gebeurt’, vervolgt de baas terwijl hij wantrouwiger wordt naar de bedoelingen van zijn werknemers.

Arkansas 2020
Arkansas 2020
Arkansas 2020
Arkansas 2020
Arkansas 2020
Arkansas 2020
Arkansas 2020
Arkansas 2020
Originele titel Arkansas

Gelijkwaardige titels

The Hunt 2020
Motherless Brooklyn 2019
Emma. 2020
Abe 2020
John Wick: Chapter 3 – Parabellum 2019
Fifty Shades Freed 2018
Resistance 2020
Dangerous Lies 2020
After We Collided 2020
The Banker 2020
Birds of Prey 2020
Downhill 2020