Kijk onbeperkt series en films 56 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
All Day and a Night 2020

All Day and a Night 2020

Born. Gangster. Repeat.May. 01, 2020USA121 Min.R
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk All Day and a Night 2020 gratis online streamen

In de vroege momenten van ‘All Day and a Night‘, een hartverscheurend drama dat nu op Netflix wordt gestreamd, komt een emotionele rechtszaalscène. Jahkor Lincoln (Ashton Sanders) zit met een blik van stoïcijnse berusting in een kamer vol met de dierbaren van de twee mensen die hij heeft vermoord. Voordat de rechter de levenslange gevangenisstraf van Jahkor uitspreekt, spreekt de moeder van een van de overledenen. ‘Mijn kleindochter is pas tien jaar oud’, zegt ze. ‘Je hebt haar hele familie weggehaald en nooit een reden gegeven waarom. Dat is alles wat ik wil weten. Waarom?”

Netflix-film All Day and a Night komt aan met een aanzienlijke stamboom. Het drama over het leven in de door bendes geteisterde wijken van Oakland is de eerste grote film van Joe Robert Cole, wiens scenario’s bestaan ​​uit Black Panther en The People v.O.J. Simpson: American Crime Story. Zijn ster is Ashton Sanders of Moonlight, ondersteund door onderschatte krachtpatser acteur Jeffrey Wright. Welke vraag blijft, beantwoordt de film aan het potentieel van zijn talent? Drama’s zijn saai. De horror The Lodge 2020 bleek echter saaier.

Kijken of niet kijken?

De rest van de film probeert die vraag te beantwoorden door de omstandigheden te beschrijven – zowel op de korte als op de lange termijn – die Jahkor ertoe brachten moord te plegen. De film springt door de tijd om drie verschillende periodes in het leven van Jahkor vast te leggen, en onthult dat hij als kind zowel binnen als buiten zijn huis te maken kreeg met pestkoppen. Zijn vader, JD (Jeffrey Wright), misbruikte hem in de naam van ‘harde liefde’. “Het is een hondenetende man”, zegt JD tegen Jahkor’s moeder, Delanda (een aanhankelijke Kelly Jenrette), nadat hij erachter komt dat iemand het speelgoed van de jongen op de speelplaats heeft gestolen. “Als hij dat hier niet leert, zal hij het niet redden.”

Nu is het 13 maanden voor de moord. Hij baant zich een weg. Hij en zijn beste vriend TQ (Jesaja John) houden twee mannen omhoog en stelen hun gouden sieraden. TQ pistolwhips een van hen bloedig. Jah is erin geslaagd het drugsspel te vermijden, maar staat altijd aan de rand. Ze vertelt hem dat ze zwanger is en dat hij dolblij is. Hij krijgt een baan bij een schoenenwinkel. Zijn andere goede vriend, Lamark (Christopher Meyer), voegde zich bij het leger om uit de motorkap te komen, maar kwam terug in een rolstoel. Jah is doelloos en boos, zijn focus trok van familie en kunst naar misdaad, door TQ, en een rapper met de grote mond genaamd T-rex (James Earl), en de lokale heer Big Stunna (Yahya Abdul-Mateen II, van Aquaman-faam). We weten al wat zijn uitlaatklep zal zijn.

All Day and a Night 2020
All Day and a Night 2020
All Day and a Night 2020
All Day and a Night 2020
All Day and a Night 2020
All Day and a Night 2020
All Day and a Night 2020
All Day and a Night 2020
All Day and a Night 2020
Originele titel All Day and a Night
IMDb Rating 6.0 571 Beoordelingen
TMDb Rating 6.3 25 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

Relic 2020
The Postcard Killings 2020
Glass 2019
365 Days 2020
Ava 2020
The Call of the Wild 2020
Bloodshot 2020
Arkansas 2020
The Secret Garden 2020
Capone 2020
Motherless Brooklyn 2019
Ad Astra 2019