Kijk onbeperkt series en films 69 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Ad Astra 2019

Ad Astra 2019

The answers we seek are just outside our reachSep. 17, 2019China123 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Ad Astra 2019 gratis online streamen

In Paul WS Anderson’s Britse potboiler Event Horizon uit 1997. Het is een ruimteschip dat wordt aangedreven door een zwart gat dat is verdwenen tijdens zijn eerste reis naar de sterren. Het duikt jaren later op in de buurt van Neptunus. En blijkbaar naar de hel zijn gegaan en terug. In Ad Astra 2019 is het de geest van het ‘Lima-project’ dat de ringen van Neptunus achtervolgt. Natuurlijk na tientallen jaren geleden te zijn verdwenen met zijn rampzalige antimateriedrift.

Roy McBride (Pitt) is de coolste man in een ruimtepak. In de nabije toekomst, wanneer ruimtereizen vaker voorkomt, is McBride legendarisch als iemand wiens BPM nooit boven de 80 komt. Zelfs wanneer hij naar de aarde keldert zoals in een vroege scène. De oorzaak van die hemelse duik vanaf een toren die vanaf de grond de ruimte in reikt, is een stroomstoot die de hele planeet verwoest. Hij vermoordde duizenden mensen. Het lijkt een beetje op Avenue 5.

Deze keer is het Brad Pitt in plaats van Joely Richardson, Jason Isaacs of Laurence Fishburne. De essentiële thematische coördinaten zijn hetzelfde. Een reis door de diepe ruimte op zoek naar een verloren expeditie die te lang in de afgrond had gestaard. Het resultaat is een A-lijst B-film die momenten van adembenemende visuele pracht jongleert met veel op de neus toespraken over zonden van de vaders en eeuwig isolement, gekruid met wat actievolle dwaasheden die de meer po -gecontroleerde pretenties.

Zeer goede sciencefiction voor elke kijker

Hoewel dit een diep filosofische film is, zijn er ook traditionele actie-elementen. En wat voelt als echte inzet tijdens de reis van McBride. Mensen sterven en maken fouten. Mensen zijn egoïstisch, bang en hebzuchtig. Het voelt alsof McBride tijdens zijn reis met anderen in aanraking komt. Waaronder personages gespeeld door Donald Sutherland en Ruth Negga, zijn ontworpen om de mensheid in hem te verlichten. De volmaakte mens die op aarde viel, wordt onvolmaakt naarmate hij steeds dichter bij zijn schepper komt en de onvolmaaktheden van de mensen om hem heen ziet. Nederlanders noemen het ‘Ad Astra 2019 gratis streamen‘.

Net zoals de makers van Alien naar Joseph Conrad keken bij het benoemen van hun ruimteschepen Nostromo en Narcissus, zo gebruiken Gray en co-schrijver Ethan Gross Marlow en Kurtz van Heart of Darkness als modellen voor astronaut Roy McBride (Pitt) en zijn baanbrekende vader Clifford (Tommy Lee Jones). Als leider van het Lima-project ging Cliff ‘verder dan wie dan ook’ en reisde hij naar de rand van het zonnestelsel voordat hij off-grid ging – fysiek, moreel, theologisch. Roy (wiens “Wat heeft hij daar gevonden?” – vertelling had net zo goed gelezen kunnen worden door Martin Sheen) moet papa’s pad naar de leegte volgen.

Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Ad Astra 2019
Originele titel Ad Astra
IMDb Rating 6.6 153,668 Beoordelingen
TMDb Rating 6 2,774 Beoordelingen

Regisseur

Dan Bradley
Regisseur

Cast

Brad Pitt isRoy McBride
Roy McBride
Tommy Lee Jones isH. Clifford McBride
H. Clifford McBride
Ruth Negga isHellen Lantos
Hellen Lantos
John Ortiz isLieutenant General Rivas
Lieutenant General Rivas
Donald Sutherland isThomas Pruitt
Thomas Pruitt
Greg Bryk isChip Garnes
Chip Garnes
Loren Dean isDonald Stanford
Donald Stanford
Kimberly Elise isLorraine Deavers
Lorraine Deavers
John Finn isBrigadier General Stroud
Brigadier General Stroud

Gelijkwaardige titels

Extraction 2020
A Quiet Place Part 2
Wasp Network 2020
The Secret Garden 2020
Five Feet Apart 2019
I Still Believe 2020
Bloodshot 2020
Fantasy Island 2020
After We Collided 2020
Le Mans ’66 2019
All Day and a Night 2020
The Photograph 2020