Kijk onbeperkt series en films 56 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
Abe 2020

Abe 2020

You can’t choose your familyApr. 30, 2020USA85 Min.PG
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk Abe 2020 gratis online streamen

Het drama van Abe 2020 moedigt reflectie aan. Al deze ingrediënten hadden de ingrediënten kunnen zijn voor een aantrekkelijk filmisch recept; zoals een jonger-scheef “Chocolat” of “Chef”, met lesmomenten rond identiteit en intersectionele individualiteit centraal. Moge de film Dangerous Lies 2020 aan mijn verwachtingen voldoen. Sommige kinderen worden opgevoed door een alleenstaande moeder, terwijl anderen mogelijk twee moeders hebben. Er zijn er genoeg die zijn geadopteerd of hun ouders delen met halfbroers en -zussen uit meerdere huwelijken. Voor elke ‘normale familie’ die we op tv zien, zijn er talloze anderen in de echte wereld die alle stereotypen trotseren. Hoewel je moet toegeven, het huiselijk leven afgebeeld in “Abe”, wiens in Big Apple gevestigde 12-jarige titelpersonage.

Personage gespeeld door “Stranger Things” trouper Noah Schnapp. Hij is het product van een Palestijnse vader (Arian Moayed) en een Israëlische moeder (Dagmara Dominczyk), die heel ver van het gewone afwijkt. Als Schnapps dappere Abe niet bezig is om ruzies tussen familieleden op te lossen. Waaronder enkele compromisloze maar liefdevolle grootouders die op hun manier zijn ingesteld. Hij werkt zijn videoblog bij met zijn nieuwste kookinspanningen. Weerhoudt gemene online opmerkingen wanneer zijn afbeeldingen niet overheerlijk zijn. Hij plant zelfs zijn eigen verjaardagstaart terwijl zijn agnostische ouders Rebecca (Dagmara Dominczyk) en Amir (Arian Moayed) te afgeleid blijken te zijn om zich zorgen te maken.

Dit drama is niet voor iedereen geschikt

Maar Abe heeft een idee en een obsessie. Abe kookt graag. Hij lijkt op Julia Child’s. Hij heeft meer “spirit” dan Rocco DiSpirito. In een vroege scène, wanneer het tijd is om zijn verjaardagsfeestje te plannen, gaat Abe op pad om zijn eigen cake te maken. Zijn droom is om koken te gebruiken om de twee kanten van het gezin, joods en moslim, te verenigen. Zijn ouders beschouwen zichzelf als agnostische atheïsten, maar hun zoon wil naar de moskee gaan en een bar mitswa houden. Hij droomt van gerechten die de twee kanten van zijn erfgoed combineren.

Betreed de charismatische Seu Jorge’s getalenteerde straatchef Chico. Hij maakte indruk met Abe’s vroegrijpe talent en passie, de bezige meester stemt er met tegenzin in hem in te nemen als leerling. Het enige probleem is dat Abe zijn werkelijke verblijfplaats nooit met zijn ouders deelt. Ze blijven geloven dat hun zoon in de werkplaats is voor jonge rookies. Natuurlijk komt de waarheid snel genoeg naar voren, maar niet voordat Abe genoeg tijd heeft vrijgemaakt om de fijne kneepjes van fusion food te kraken.

Abe 2020
Abe 2020
Abe 2020
Originele titel Abe
IMDb Rating 6.2 305 Beoordelingen
TMDb Rating 6.8 2 Beoordelingen

Gelijkwaardige titels

The Photograph 2020
I Still Believe 2020
The Secret Garden 2020
A Star Is Born 2018
Chemical Hearts 2020
Jojo Rabbit 2019
The Lodge 2020
It 2 2019
The Occupant 2020
Lost Girls 2020
Made in Italy 2020
After We Collided 2020