Kijk onbeperkt series en films 145 Weergaven

  • Bekijk traileryoutube.com
A Quiet Place Part 2

A Quiet Place Part 2

Silence is not enoughMar. 08, 2020USA98 Min.PG-13
Uw beoordeling: 0
0 0 Beoordelingen
what going on?

Samenvatting

Bekijk A Quiet Place Part 2 gratis online streamen

A Quiet Place Part 2 gratis streamen wordt nog geen twee weken in het hele land geopend. Maar Paramount heeft het langverwachte horror-vervolg voor de pers onthuld en de lovende reacties stromen al binnen voor schrijver-regisseur John Krasinski en zijn cast. Het originele “Quiet Place ”opende in april 2018 voor sterke recensies en $ 340 miljoen aan de wereldwijde kassa. De omvangrijke bruto maakte een vervolg onvermijdelijk, maar Krasinski nam de tijd om ervoor te zorgen dat hij alleen zou terugkomen om te regisseren als het verhaal sterk genoeg was om een ​​vervolg te rechtvaardigen. Er gaat echter niets boven de animatiefilm Mulan 2020 streamen.

In tegenstelling tot de eerste aflevering heeft Krasinski het enige scenario voor scenarioschrijven op “A Quiet Place Part II“. Het lijkt erop dat alles wat Krasinski bedacht voor het vervolg, zoals de pers “Part II” ondraaglijk intens noemt en een meer dan waardig vervolg op de favoriet van 2018. A Quiet Place Part I werd geprezen om zijn meesterlijke geluidsontwerp en spanning. Terugkerend naar zijn post-apocalyptische wereld overspoeld met geluidsgevoelige buitenaardse wezens, lijkt het vervolg van John Krasinski de elementen die hem met zijn debuut op de kaart van de regisseur hebben gezet, te hebben heroverd en uitgebreid.

Een angstaanjagende horrorfilm

Hij heeft meer dan één geweldige film in zich, dat is zeker. Paramount’s eerste kritische vertoningen voor horrofilm. Waarin Emily Blunt, Millicent Simmonds en Noah Jupe allemaal terugkeren als de familie Abbott, zijn afgerond en Twitter-recensies slinken weg. De reacties zijn tot nu toe overweldigend positief. Maar zoals altijd moet je wachten tot de volledige beoordelingen zijn aangekomen voor het definitieve oordeel.

Gedwongen om het onbekende in te gaan, beseffen ze al snel dat de wezens die op geluid jagen niet de enige bedreigingen zijn die op de loer liggen buiten het zandpad. ” Erik Davis van Fandango voegt eraan toe: ‘De film is net zo spannend en angstaanjagend als de eerste. Er zijn enkele sequenties in deze film die een masterclass in spanning zijn. ” Paramount brengt “A Quiet Place Part II” uit in de bioscoop op 20 maart. Bekijk een handvol lovende eerste reacties in de onderstaande berichten.

A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
A Quiet Place Part 2
Originele titel A Quiet Place Part II
TMDb Rating 5.8 6 Beoordelingen

Regisseur

Cast

Emily Blunt isEvelyn Abbott
Evelyn Abbott
Millicent Simmonds isRegan Abbott
Regan Abbott
Noah Jupe isMarcus Abbott
Marcus Abbott
Silas Pereira-Olson is7 Year Old Island Boy (uncredited)
7 Year Old Island Boy (uncredited)
Scott Matheny isTownsperson (uncredited)
Townsperson (uncredited)

Gelijkwaardige titels

Tesla 2020
Bloodshot 2020
The Call of the Wild 2020
Wasp Network 2020
Gemini Man 2019
Lost Girls 2020
The Outpost 2020
Stargirl 2020
Hard Kill 2020
The Rhythm Section 2020
The Secret Garden 2020
Annabelle Comes Home 2019